Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşesinde üçüncü havalimanının geliş terminalinde sarı taksilerin yer almayacağını onun yerine UBER araçlarının olacağını kaleme aldı.

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu sozcu.com.tr’ye yaptığı açıklamada Ulaştırma Bakanlığı yetkilileriyle görüştüğünü söyleyerek sarı taksilerin üçüncü havalimanının geliş ve gidiş terminallerinde yer alacağını söyledi.

Aksu, “Atatürk Havalimanı’nda kiracı olan bütün işletmeler üçüncü havalimanına da geçiyor. Buna bizim oradaki taksi kooperatifimiz de dahil” diye konuştu.

Uber'den sozcu.com.tr'ye yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bu iddia doğru değildir. Her zaman yeni iş birliklerine açığız ve İstanbul’un yeni havalimanındaki yolculara hizmet vermeyi çok isteriz.

[old_news_related_template title="Uber’e karşı bin 500 taksici uygulama geliştirdi" desc="Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin desteği ile birlikte bin 500 taksici @taksi uygulamasını kurdu. Uygulamayla beraber müşterilere daha iyi hizmet verileceği belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/ers_16_9_1522845427.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/ubere-karsi-bin-500-taksici-uygulama-gelistirdi-2329958/"]