NUHOĞLU İnşaat tarafından İstanbul'un en merkezi lokasyonu Fikirtepe'de hayata geçirilen ve tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan, 5 katlı ticari üniteler ve 21 katlı 4 adet blokta, konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Yenitepe Kadıköy'de büyüklükleri 67 318 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1,3+1,4+1 ve 5+2 daire tiplerinden oluşan 1100 daire bulunuyor.

Çamlıca ve Adalar manzarasına sahip geniş ve ferah alternatifli daire seçenekleri bulunan proje yüksek yatırım fırsatı da sunuyor. Bölgenin en büyük yeşil alanına sahip Yenitepe Kadıköy'de doğayla iç içe bir yaşam sunuluyor. Proje içerisinde yer alan spor tesisi ve sosyal donatı alanları yaşamı keyifli kılıyor.

Ticari alanları büyük ilgi gördü

Yenitepe Kadıköy'de daire teslimlerinin başlamasıyla beraber ticari alanlar da yoğun ilgi görüyor. Fikirtepe'de çalışmaları başlayan prestij caddesi üzerinde konumlanan Yenitepe Kadıköy'ün ticari alanları için başta yeme içme sektörü olmak üzere dünyaca ünlü yerli ve yabancı birçok marka ile anlaşma sağlandı. Burada yer alacak prestijli markalar ile Yenitepe Kadıköy tam bir cazibe merkezi olacak ve bölgedeki alışveriş merkezlerine alternatif oluşturacak.

YENİTEPE Kadıköy'ün hemen önünde yer alan metro ve metrobüs ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlanıyor. Kazlıçeşme ve Zincirlikuyu metro hattının kesiştiği tek nokta Yenitepe Kadıköy'ün önünde bulunuyor. Avrasya Tüneli ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne de çok yakın bir mesafede bulunan proje, zamandan tasarruf sağlıyor. Hastanelere, alışveriş merkezleri ve eğitim kurumlarına da oldukça yakın mesafede konumlanan proje sosyal yaşamı da kolaylaşıyor.

LEED GOLD sertifikasına sahip olan Yenitepe Kadıköy, enerji kullanımını minimuma indirip, doğal etkenlerden maksimum fayda sağlayarak, %40 oranında enerji tasarrufu sağlıyor ve bölgedeki tek yeşil bina olma özelliğini taşıyor.