Bahçelievler Mahallesi'nde annesi sabah saatlerinde işe giderken kanepede uyuyan Sevgi Çiçek, son alarak mahalleli tarafından görüldüğünde "bakkala gidiyorum" diyen Sevgi'den 2 gündür haber alınamıyor. Gözü yaşlı anne Ummuhan Karatavuk ise kızından gelecek müjdeli haberi bekliyor.

[caption id="attachment_2706672" align="alignnone" width="1200"]İHA İHA[/caption]

Kızını son olarak sabah uyurken gördüğü ancak eve geldiğinde kızını bulamadığı söyleyen Anne Ummuhan Karatavuk, “Akşam eve geldim. Sevgim Sevgim diye seslendim ama evde yoktu. Bende arkadaşına gittiğini düşünerek oraya gittim ancak orada da yoktu. Gerekli yerler kayıp başvuruşu yaptım. Teyzesigil evde notlar bulmuşlar. Notlarda yazanlar beni endişelendiriyor. Anne ben gidiyorum, ben sana demiştim. O baraj benim mezarın olacak demiştim diye’ yazmış” diye konuştu.

Kayıp Sevgi’nin kuzeni Ahmet Çalış ise, "Kayıp haberinden sonra evde geldim ve notlar buldum. Yaşamak istemiyorum, nefes alamıyorum gibi şeyler yazıyordu. Yazılarda Ahmet diye bir isim geçiyor. Kimse bu Ahmet onunla ilgili de bir konu var. Görenlerden duyanlardan gelecek haberi bekliyoruz” dedi. İHA