Bugün hain kalkışmaya direnen Türk halkının günü, 15 Temmuz'un yıl dönümü.  Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 1 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir.  Bugünün anlam ve önemini paylaşım yaparak anlatmak isterseniz haberimizden 15 Temmuz mesajlarını ve paylaşım örneklerini bulabilirsiniz. İşte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sözleri..

15 temmuz mesajları

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 1 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Demokrasi nöbetimiz kutlu ve şanlı olsun.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

Bugün hain kalkışmanın yıl dönümünde Astsubay Ömer Halis Demir gibi kahramanlarımızı anıyor ve demokrasi nöbetinde vazifemizi yerine getiriyoruz.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

[old_news_related_template title="Saat saat Türkiye'nin kara gecesi: 15 Temmuz 2016" desc="Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından Türkiye'yi şoka uğratan 15 Temmuz kalkışmasının ikinci yıl dönümünde o gece neler olduğu sorusunu yanıtlıyoruz. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 15 Temmuz gecesi yaşananları, 'Akıncı Üssü' davasının iddianamesinden saat saat aktardık. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/15-temmuz-1_16_9_1531599732.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/15-temmuzda-neler-oldugunu-saat-saat-2521363/"]