Cuma günleri vatandaşlar birbirlerine en güzel dileklerini Cuma mesajları vesilesiyle ulaştırıyor. Günümüz teknolojisi sevdiklerimizi göremesek de onlara içten mesajlarımızı göndermemize yardımcı oluyor. En güzel, en anlamlı ve en farklı Cuma mesajlarını haberimizden okuyabilir ve paylaşabilirsiniz.

19 EKİM CUMA MESAJLARI

*Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, “Selam size, bugün Cumadır” derler. Hayırlı Cumalar.

*Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.

*Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu Cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

cuma-mesajari6

*Rabbim hizmet kapısından, Rahmet nazarından, Cennet kokusundan, Kendi rızasından mahrum etmesin. Hayırlı Cumalar!

*Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı Cumalar.

cuma-mesaji-5

*Asırlar boyu bizi bir arada tutan, kardeş kılan merhamet ve hoşgörüden ayrılmamak temennisiyle… Hayırlı Cumalar.

cuma-mesaji1

*Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız mübarek olsun!

*Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun…

cuma-mesaji4

*Rabbim nefsimize ‘celaliyle', kalbimize ‘cemaliyle', hayatımıza ‘hikmetiyle', hatalarımıza ‘rahmetiyle', mahşerde ‘Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

*Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

ESİMLİ CUMA MESAJLARI
cuma-5


cuma-4


cuma-mesaji


cuma-mesaji2