Adnan Oktar yapılanmasının 14 yaşındaki bir erkek çocuğu da mağdur ettiği ortaya çıktı.

Emniyet'te ifade veren ve şu anda 22 yaşında olan L.'nin "O tarihte 14 yaşındaydım. Yetim olduğum için mal varlıklarıma el konulmasının dinen sakıncalı olacağını düşünen Adnan Oktar yetimlik durumumum ortadan kalkması için beni Turnike'deki 26 yaşındaki kadınla ilişkiye soktu" dediği öğrenildi.

"ARTIK EVLENDİN MALLARINI BİZE VER"

İlişki sonrasında çocuğa "Artık evlendin. Mallarını vermende bir sakınca yok" denildiği ve annesinin de yardımıyla çocuğun mallarının örgüte aktaraldığı ortaya çıktı. Çocuğun annesinin de Oktar örgütüne mensup olduğu bildirildi.

İLK DİJİTALLERDEN CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜ ÇIKTI


Öte yandan operasyon günü yapıya ait Ümraniye’de bir depoya düzenlenen baskında ele geçirilen yüzlerce harddisk ve dijitalin örgütün arşivi olduğu iddia edildi.  İlk incelenen dijitallarin içeriğinde ise çok sayıda cinsel içerikli görüntü olduğu öğrenildi.  Görüntülerin gizli çekildiği iddia edildi.

[old_news_related_template title="Adnan Oktar'ın hardiski için özel ekip kuruldu, kedicik resimlerinin sırrı da çözüldü" desc="İstanbul Polisi’nin operasyon düzenlediği Adnan Oktar yapılanmasının dijital arşivine ulaşıldığı öğrenildi. Ümraniye’deki bir depoda 2 bin 500 telefon, laptop ve harddisklerden oluşan arşivin incelenmesi için Siber Şube Müdürlüğü’nde özel bir ekip oluşturulduğu bildirildi. Ayrıca Adnan Oktar’ın Kandilli’den kaçış için sahilde demirli bekleyen yatına da el konulduğu bilgisine ulaşıldı. Kediciklerin resimlerinin sırrı da ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/oktarin-harddiski-icin-ozel-ekip_16_9_1532091165.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/adnan-oktarin-hardiski-icin-ozel-ekip-2531757/"]