İstanbul polisinin Adnan Oktar’ın Kandilli'deki 100 odalı olduğu belirtilen lüks villasına gerçekleştirdiği operasyon polis kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde, özel harekat polislerinin destek verdiği operasyonda ekiplerin villada bulunan şüphelileri tek tek gözaltına aldığı görüldü. Villanın bahçesinde incelemelerini sürdüren ekiplerin gözaltına alınan şüphelileri kelepçeleyerek yüzüstü yatırması da görüntülere yansıdı.

[old_news_related_template title="Emniyet’in önünde Adnan Oktar eylemi" desc="Adnan Oktar ve örgütüne yönelik operasyonun ikinci gününde, operasyonun merkezi olan Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde iki farklı eylem vardı. Bir grup Adnan Oktar'a diğer grup da polise destek için eylem yaptı. Adnan Oktar örgütünde yıllarca bulunduğu belirten Ümit Kuruca isimli genç, şahit olduğu iğrenç detayları anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/emniyet-onunde-adnan-oktar-eylemi-5_16_9_1531488489.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/emniyetin-onunde-adnan-oktar-eylemi-2519585/"]

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Öte yandan İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar, tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen Oktar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis aracına binerken Oktar "Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum" diye bağırdı. 'İddialara ne diyeceksiniz?' diye soran basın mensuplarına, 'Yalan.' diye cevap verdi.

BABUN DA ARALARINDAYDI

Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 kişi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilenler arasında Oktar Babuna da vardı.

 

KEDİCİKLER DE KONTROLDEN GEÇTİ

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan kadınlar da sağlık kontrolünden geçirildi. 3 polis otobüsüyle Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen kadınlar, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Kadınlar sağlık kontrolünün ardından tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

[old_news_related_template title="Adnan Oktar operasyonunda iğrenç detaylar" desc="Adnan Oktar ve örgütüne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dosya kapsamında 11 ila 17 yaş arasında 15 çocuğun cinsel saldırı mağduru olduğu öne sürüldü. Ayrıca 20 kadının da defalarca kez tecavüze uğradığı iddia edildi. Örgütün 'Turnike' sistemi adını verdiği bir tecavüz sisteminin de olduğu belirlenirken, “Kedicik” diye adlandırılan kadınların birbirine benzeme sebebi de ortaya çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/adnan-oktar-anadolu-ajansi-epa_16_9_1531402941.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/adnan-oktar-operasyonunda-igrenc-detaylar-2517953/"]