Akit TV’de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programında, programın sunucusu Ahmet Keser skandal ifadeler kullanmıştı. Keser hakkında soruşturma başlatıldı, savcılık iddianame düzenleyerek 4.5 yıla kadar hapsini istedi. Akit TV ise Keser ile yollarını ayırmıştı.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ise “Gün Başlıyor” adlı programdaki açıklamasıyla Ahmet Keser’e sahip çıkarak AKP Sözcüsü Mahir Ünal ve partisini hedef aldı.

 

"PSİKOPATOLOJİ"


Mahir Ünal, Ahmet Keser'in sözleri için, “Öncelikli olarak bu apaçık bir psikopatoloji. Böyle bir şey açık bir provokasyon, sabotaj. 'Şuradan, buradan başlarız' ne demek? Siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifade kullanıyorsunuz? Türkiye'nin birlik ve beraberliğine sabotaj” demişti.

[old_news_related_template title="Akit TV spikeri Ahmet Keser kimdir? İstifa eden Ahmet Keser nereli?" desc="Akit TV'nin katliam çağrısında bulunan spikeri Ahmet Keser istifa etti. Akit TV'nin daha öncede defalarca gaf yapan spikeri Ahmet Keser kimdir? Ahmet Keser nereli? Daha önce yaptığı meslekler neler? İşte söylediği saçma sapan söz ve hakaretlerle gündeme gelen ve bugün itibarı ile istifa eden spikeri ile ilgili merak edilenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/ahmetkeserkimdirkapak_16_9_1519805711.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akit-tv-spikeri-ahmet-keser-kimdir-istifa-eden-ahmet-keser-nereli-2254025/"]