İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Çocuklarımız gençlerimiz dünyadaki bütün yaşıtlarıyla rekabet edebilecek. Devlet okulları da böyle olacak. Atanamayan öğretmenler atanacaklar. Hepsi devlet tarafından iş bulacak. Ama en vahimi soruların çalınması."

[old_news_related_template title="Gaziantep'te skandal: Akşener'in önü çöp kamyonu ile kesildi" desc="İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Gaziantep mitinginde engellerle karşılaştı. AKP’li Fatma Şahin’in başında bulunduğu Belediye, kamyonlarla miting alanına giden yolları kapattı, hem vatandaşlar hem de araçlar Akşener’e ulaşmakta zorluk çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/aksener-sozcu_16_9_1527951936.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/gaziantepte-skandal-aksenerin-onu-cop-kamyonu-ile-kesildi-2445436/"]

"KAMYONLA ÖNÜMÜZÜ KAPATTILAR"

Çıktık alandan buraya yetişmek için bizim geçeceğimiz yolu bir harfiyat kamyonuyla kapatmışlardı. Ben alışkınım elektiriğimizi kestiniz yıldık mı? Salon vermediniz, yıldık mı? Tehdit ettiniz korktuk mu? Bugün geçmişte rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'e yapılanı, rahmetli Süleyman Demirel'e yapılanı Gaziantep Valisi ve belediye başkanı bize yaptıÇocuklarımız gençlerimiz dünyadaki bütün yaşıtlarıyla rekabet edebilecek. Devlet okulları da böyle olacak. Atanamayan öğretmenler atanacaklar. Hepsi devlet tarafından iş bulacak. Ama en vahimi soruların çalınması. Şimdi FETÖ’yle mücadele ediyorlar. Hangi tarihten başladığı belli değil. Damatların mezun olduğu tarihe göre ayarlıyorlar. Üsttekiler neredeler? Kaçtı, kaçırıldılar. Parayı veren bastı gitti. Orduyu, FETÖ adaletiyle darma duman etti. 2010’da referandum yaptılar. Yargıyı verdiler. Ardından emniyet, asker ele geçti. Beyefendi Ergenekon’da savcıydı. 17/25’de ayıldı. Sonra dedi ki “Ne istediniz de vermedik?”
aksener-dha
15 MİLLETVEKİLİ AÇIKLAMASI

"15 milletvekili bize niye geldi? Sen üçkağıt yaptığın için, YSK’yı fırçaladın. 15 vekil arkadaşımız partilerine geri döndüler. Onlardan fayda sağlamamaya özen gösterdik. O arkadaşlarımız demokrasi kahramanıdır. Şimdi sen belediye başkanlarını salya, sümük görevden aldın. E demokrasiye uygun da bu mu değil? Devlet sistemini laçkalaştırdın. Canın ne isterse o. O konforun bitti. Artık İYİ Parti var.Kadınlarımızın sokak lambası sönünce korktuğu bir Türkiye istemiyoruz. İstismara uğrayan kadınlarımızı ve çocuklarımızı bu zalimlerin elinden kurtaracağız. Bu iyi hal indirimleri kalkacak. Öyle kanunlar çıkacak ki uzanan eller kırılacak.Ekonomi acilen düzenlenmeli, Erdoğan her şeyden anlıyor. Ekonomiciymiş onu da yeni öğrendim. Ben ekonomi ile ilgili kadro kuruyorum. Ben onları, onlar ekonomiyi yönetecek. Ülkeyi bu hale getirenler bunlar baktılar ki ekonomi gitmiyor; seçime gittiler. 24 Haziran’dan sonra yapacaklarını, niye şimdi yapmıyorsun elini tutan mı var?"

[old_news_related_template title="Akşener, Erdoğan'a yüklendi!" desc="İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Gaziantep'te halka hitap etti. Akşener, vatandaşların Suriyelilerle ilgili şikayetlerine cevap vererek, 'Size söz veriyorum 2019'un Ramazan ayında 81 ilden temsilcimizle Suriyeli kardeşlerimizle Suriye'de iftar açacağız' dedi " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/aksener-sozcu-resimid_5085938_16_9_1527435028_16_9_1527945145.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksener-gaziantepte-2445317/"]