İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Gün içerisinde kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Akşener, "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum" mesajını paylaştı.

aksener-twt1

[old_news_related_template title="Son dakika: Bahçeli'den İYİ Parti ve Batman saldırısıyla ilgili sert açıklama!" desc="MHP lideri Devlet Bahçeli'den, terör örgütü ve İYİ Parti ile ilgili açıklama geldi. Batman saldırısıyla ilgili Bahçeli, 'Döktüğünüz şehit kanlarında boğulacaksınız, devirdiğiniz umutların altında inim inim inleyeceksiniz' dedi. Bahçeli, açıklamasında isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de tepki gösterdi ve 'Bu hanımefendiye son ihtarım' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/bahceli-4_16_9_1538665437.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-bahceliden-sert-aciklama-2662757/"]

ADRES VERDİ

Akşener bir sonraki tweetinde ise "Demirden korksak trene binmezdik" dedi ve İYİ Parti Genel Merkezi'nin adresini yazarak Bahçeli'ye "Buradayım" mesajını verdi.

aksener-twt2