Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım, Meclis’te gerçekleştirilen 23 Nisan Özel Oturumu’nda, kurulduktan sonra ilk kez söz hakkı alan İyi Parti’nin konuşmasını dinlemeden ayrıldı. Yaşanan bu gelişmeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den tepki gecikmedi.

[old_news_related_template title="Erdoğan, Bahçeli ve Yıldırım İYİ Parti'yi dinlemedi" desc="TBMM'de bugün gerçekleştirilen 23 Nisan Özel Oturumu'nda, kurulduktan sonra ilk kez söz hakkı alan İyi Parti'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım'dan tepki geldi. Üç isim, özel oturumda konuşma yapacak İYİ Partili Nuri Okutan kürsüye gelmeden Meclis Genel Kurulu'ndan ayrıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/resimid_4894582_16_9_1524497320.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogan-bahceli-ve-yildirim-iyi-parti-dinlemedi-2366911/"]
24 HAZİRAN’A VURGU YAPTI

Akşener sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak Erdoğan’ın tavrını eleştirdi. Akşener, “İYİ Partili milletvekilinin yapacağı konuşmayı beklemeden genel kurulu terk eden Sayın Cumhurbaşkanından asgari demokratik olgunluğu göstermesini beklerdim. Ama dur, 24 Haziran'da bu millet de seni terk edecek. #TürkiyeİYİOlacak” ifadelerini kullandı.
Akşener’in bu mesajı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

hfhfhfh