İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beylerbeyi'indeki evinin karşısına dün kimliği belirsiz kişiler tarafından  sprey boyayla “Her an her şey olabilir”  yazıldı. Bu yazının  Akşener'e 'üstü kapalı tehdit' olduğu iddia edilirken olay sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri inceleyen ekipler yazıyı  iki kişinin spreyle yazdığı anlaşıldı. Yapılan aramalarda şüpheliler tespit edildi. Yazıyı yazanların 23 yaşındaki  Burak G. ile 14 yaşındaki E.T. olduğu anlaşıldı. Şüpheliler gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan alınan Burak G., duvarlara Çukur dizisinin repliklerini yazdıklarını söyledi.

Burak G.'nin Herhangi bir tehdit amaçlarının olmadığını Meral Akşener'in evinin yerinden de haberinin olmadığını dile getirdiği öğrenildi. Şüphelinin savcılık talimatıyla "Nitelikli tehdit" şüphesiyle adliyeye gönderileceği iddia edildi.

İMZA VERENLERLE TARTIŞAN POLİSE DE İNCELEME BAŞLATILDI


Öte yandan Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Kartal'daki Anadolu Adliye'sinde bir Polisin imza atanlarla tartıştığı iddialarıyla ilgili de inceleme başlatıldığı öğrenildi. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan incelemenin sürdüğü belirtildi.

[old_news_related_template title="Meral Akşener'e örtülü tehdit!" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasına start verdiği gün ilginç bir olay yaşandı. Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evinin karşı duvarına, “Her an her şey olabilir” diye örtülü tehdit mesajı yazıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/tehdit-1_16_9_1525437005.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meral-aksenere-ortulu-tehdit-2387903/"]