İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Kırşehir Cacabey Meydanı'nda düzenlediği mitinge vatandaşların ilgisi hayli yoğundu. TRT ise Akşener'in mitingini 49 saniye yayınladı.

TRT CANLI YAYINI KESTİ

Akşener, açıklamalarında kurdaki yüksek hareketlilik, şeker fabrikalarının satışı ve gündemdeki diğer gelişmelere değindi. Akşener, Tayyip Erdoğan'a eleştirilerini yönelttiği sırada TRT yayını kesti. Böylece TRT, Akşener'in Kırşehir mitingini yalnızca 49 saniye yayınlamış oldu.

"TEKRAR KÜÇÜK EMRAH ROLÜNÜ TAKINDI"

[old_news_related_template title="Meral Akşener'den flaş ekonomi açıklaması" desc="Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Cumburbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın ekonomi hakkında yaptığı açıklamaların ardından sert konuştu. Sosyal medyadan açıklamalar yapan Akşener, 'Kibirinizi rehber edindiniz elin parası ile değirmeni döndüreceğinizi sandınız. Üretmeden tüketmeyi ekonomi politikası sandınız. Şimdi 24 Haziran sonrası her şeyi düzelteceğiz diyorsunuz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/meral-aksener-sozcu_16_9_1527103719.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meral-aksenerden-flas-ekonomi-aciklamasi-2425778/"]

Erdoğan'ı Küçük Emrah'a benzeten Akşener, "Tayyip bey polisin, sağlıkçıların ek göstergesini artıracakmış. Elini tutan mı var şimdi yapsana bir KHK ile? Abbas yolcu. O kibir abidesi bitti tekrar ağlama durumuna döndü. Tekrar Küçük Emrah rolünü takındı. Doğduğundan beri mağdur. Küçük Emrah büyüdü baba oldu bu hala ağlıyor" ifadelerini kullandı.

"SAKIN DOKUNMAYIN"

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine de tepki gösteren Akşener, “Şeker Fabrikalarını satın alanlara sesleniyorum. Sakın o fabrikalara dokunmayın çünkü ben iptal edeceğim” dedi.