Dün saat 13.00 sıralarında Güllerpınar Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Ali Özer isimli kişi yolda yürüdüğü sırada aniden fenalaştı. Bunun üzerine çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Özer’i ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Özer, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yaşadığı konteynırda ölü bulundu


Olay, dün saat 16.30 sıralarında Dinek Mahallesi’nde bir inşaat şirketine ait konteynerda meydana geldi. Şakir Koçaş’ı yaşadığı konteynerda yerde hareketsiz şekilde gören arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları kontrollerde Koçaş’ın yaşamını yitirdiği belirledi.

Fenalaşan turist yaşamanı yitirdi


Olay, dün saat 16.40 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Oba Caddesi üzerindeki bir otelde meydana geldi. Tatil için Alanya’ya gelen ve otelin 409 numaralı odasında kalan İngiliz vatandaşı Colin Panker aniden fenalaştı. Otel yetkilerinin durumu haber vermesi üzerine otele gelen sağlık ekipleri, Panker’i ambulansla hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan İngiliz erkek turist tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Cesetler Adli Tıp Kurumu’na gönderildi


Şüpheli olarak değerlendirilen 3 kişinin ölümlerinin kesin nedeni belirlenmesi için savcılık incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA