Medyafaresi.com Ankara Temsilcisi Müşerref Seçkin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile röportaj yaparken ilginç bir olay yaşandı. Röportaj sırasında telefonla arayan Seval Türkeş Temel Karamollaoğlu ile görüştü. Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu telefonla arayıp desteklerini bildirdi.

[old_news_related_template title="Sosyal medya onu konuşuyor: Bob Karamollaoğlu" desc="Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, TRT'de yayınlanan ve doğa resimleri çizdiği programıyla ilgi gören ‘’Bonus saçlı ressam amca’’ Bob Ross’a uyarlandı. Yazdığı mesajlarla ve yaptığı e-mitinglerle de sosyal medyanın gündemine oturan Karamollaoğlu, Twitter kullanıcıları tarafından Bob Ross’a benzetildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/temel1_16_9_1527940464.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sosyal-medya-onu-konusuyor-bob-karamollaoglu-2445249/"]

HUKUK DEVLETİ VURGUSU

Seval Türkeş Karamollaoğlu’nun hukuk devleti konusundaki değerlendimelerini takdirle karşıladığını söyledi. Temel Karamollaoğlu, Seval Türkeş ile sohbet ederken 12 Eylül darbesinden sonra Alparslan Türkeş işe aynı hücrede kaldıklarını da ilk kez açıkladı. Seval Türkeş’ın sürpriz telefonu siyasi kulisleri de hareketlendirdi.