Ankara'da kar yağışıyla beraber birçok kişi Ankara'da okullar tatil mi sorusuna cevap arıyor. Ankara'da dün gece başlayan ve bu akşam saatlerinde etkisini artıran kar, kentin cadde ve sokaklarını kısa sürede beyaza bürüdü. Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabı ise Ankara Valiliği tarafından verildi; Ankara'da bugün okullar tatil oldu.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL

Ankara Valisi Vasip Şahin açıklama yaptı, okullar tatil edildi.

"Meteorolojik tahminlere göre ilimizde bu gece başlayıp yarın öğlene kadar sürecek kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklenmekte olup öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Cuma günü) ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir."

[old_news_related_template title="Ankara'da okullar tatil edildi! Ankara Valiliği açıkladı: O memurlar da izinli sayılacak!" desc="Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre il genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklendiği belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-ankarada-okullar-tatil-edildi-2794496/"]

karrrrrr1_6911435

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

kar-ankara-aa1_6911152

Bazı kişiler kar yağışı nedeniyle yürümekte güçlük çekerken, trafikte aksamalar yaşandı.