Özdil ile tanışarak kitap imzalatmak isteyen yüzlerce kişi, 13.00’te başlayacak imza günü için saatler önce D&R’a gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

5 katlı binanın tamamı Özdil’i görmek isteyen okuyucularından oluşan kuyrukla dolup taştı. Hayranları Özdil ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.

ankara-yilmaz-ozdil-3-zekeriya

7’den 70’e her yaş grubundan hayranları Özdil’in imza günü için D&R’a gelerek sıra bekledi. Hayranlarından bazıları, Özdil’den imza aldıkları sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

ankara-yilmaz-ozdil-2-zekeriya

EN YAŞLI OKUR!

Uzun yıllar mahalle muhtarlığı yaptığını söyleyen yaşlı teyze Perihan Mutlu kitabını imzalatırken gözyaşlarını tutamadı.

[old_news_related_template title="'Mucize, Atatürk'ün Türk milletine denk gelmiş olması'" desc="Yılmaz Özdil, son kitabı ‘Mustafa Kemal’i SÖZCÜ’ye anlattı. “Mustafa Kemal’in hayat hikayesi Türkiye’nin kurtuluş reçetesi” diyen Özdil, en çok etkilendiği noktalardan birinin Atatürk’ün para ile olan ilişkisi olduğunu belirtti. Özdil “Ülkenin tapusunu üzerine geçirme yetkisi varken, arkadaşlarının yediği yemeğin bile parasını ödeyen bir insan. Bu gerçekten çok etkileyici ve doğuştan elbette” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/01ylmazbey30cm_16_9_1540071005.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mucize-ataturkun-turk-milletine-denk-gelmis-olmasi-2693066/"]

Özdil teyzeyle yakından ilgilendi. Kimi okuyucular “Ne Mutlu Türküm Diyene” baskılı tişörtle kimileri anne-kız, baba-oğul Atatürk baskılı tişörtlerle Özdil’e kitap imzalattılar.

ankara-yilmaz-ozdil-4-zekeriya