Edinilen bilgiye göre, 1 yıl önce Mersin’den Antalya’ya taşınan 60 yaşındaki Hüseyin Doğru, oğlu Ali Doğru ile Kepez ilçesi Zafer Mahallesi Antkoop Büyükada Sitesi’nde bir daire kiraladı.

[old_news_related_template title="Müfettiş cinayetinde Adnan Bay'a 16 yıl 6 ay hapis" desc="Bahçelievler Abidin Park Öğretmenevi’nde 28 Haziran 2016’da tartıştığı resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk’u öldüren Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Adnan Bay ve oğlunun yargılandığı dava karara bağlandı.Mahkeme Adnan Bay için Cemalettin Pamuk’u 'kasten öldürme’ suçundan 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Duruşmaya takım elbise ile çıkan Bay, 'Mahkemeyi etkileyeme çalışmak gibi bir niyetim yok. Ortaokuldan beri takım elbise giyiyorum' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/mufettis-karar_16_9_1531997296.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ogretmen-evi-cinayetinde-adnan-baya-16-yil-6-ay-hapis-2529586/"]

İddiaya göre maddi konular nedeniyle diğer oğlu 37 yaşındaki S.D. ile sık sık tartışan Hüseyin Doğru, Ali Doğru ile başka bir mahallede bir daire daha kiralayarak buraya yerleşti. Hüseyin Doğru, oğlu S.D.’nin paraya ihtiyacı olduğunu düşünerek bugün öğle saatlerinde oğlunun yaşadığı Antkoop Sitesi’ndeki dairesine geldi.

[caption id="attachment_2575248" align="alignnone" width="880"]Fotoğraf: İHA Fotoğraf: İHA[/caption]

KAPIYI ÜZERİNE KİLİTLEDİ

Dairede ikili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce S.D., babası Hüseyin Doğru’yu kafasına defalarca vurarak darp edip boğazını kesti. İddiaya göre ağır yaralanan babasını evde bırakıp kapıyı da üzerine kilitleyen S.D. kaçarak uzaklaştı.

[caption id="attachment_2575249" align="alignnone" width="880"]Fotoğraf: İHA Fotoğraf: İHA[/caption]

"BABAMI EVE GİREN BİRİSİ ÖLDÜRMÜŞ"

Bu sırada S.D. Mersin’deki bir yakınını arayıp “Babamı eve giren birisi öldürmüş. Çabuk gelin olayı benim üzerime atacaklar” diyerek yardım istedi. Yakınlarının haber vermesi üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

[caption id="attachment_2575250" align="alignnone" width="880"]Fotoğraf: DHA Fotoğraf: DHA[/caption]

ÇAY BAHÇESİNDE YAKALANDI

Eve gelen sağlık ekipleri Doğru’nun yaşamını yitirdiğini belirlemesi üzerine polis S.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Eşkali belirlenen S.D., yaklaşık 1 saat sonra Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan çay bahçesinde Cinayet Büro ekipleri tarafından çay içerken yakalandı. Gözaltına alınan S.D. sorgulanmak Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

[old_news_related_template title="Bağcılar'da cinayet: 2 ölü" desc="Bağcılar'da bir evde bıçaklanarak öldürülmüş iki kişinin cesedi bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/08/iecrop/bicak_16_9_1533590196.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bagcilarda-cinayet-2-olu-2560914/"]

Polis olay yerinde incelemesini tamamladıktan sonra Hüseyin Doğru’nun cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.  İHA