24 Haziran gecesini çok daha iyi yönetebileceklerini itiraf eden Aykut Erdoğdu, "Yani o gece sosyal medyada paylaşılanlara bakıyorum. Ciddi bir travma yaşandı bunun da farkındayım. Ama 24 Haziran gecesiyle ve sonrasıyla ilgili bir  sürü de yanlış bilgi dolaştı etrafta. Sorumluluk koltuğundaysanız dikkatli konuşmanız gerekiyor" diye konuştu.

ekran-alintisi

"24 HAZİRAN GECESİ BÜYÜK TRAVMALAR YAŞADIK"

Referandumda elbet kabahatlerinin, eksiklerinin olduğunu belirten Erdoğdu, "CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak üzdüğümüz bütün seçmenlerden özür diliyorum. Bizlere halen çok destek veriyoruz sizlere teşekkür ederiz. Kendi sorumluluğumuz dışında aynı zamanda sizin gibi Anadolu'nun her tarafından milyonlarca seçmenimizin sorumluluğu altındayız. Onun için sonuçta biz de beşeriz. 24 Haziran gecesi büyük travmalar yaşadık. Ben 3 gün boyunca sabaha kadar uyuyamadığımı biliyorum..." dedi.

ekran-alin

[old_news_related_template title="Sinan Meydan açıkladı! Paraların üstünde neden Atatürk'ün fotoğrafı var" desc="Milli Mücadele, Cumhuriyet ve Büyük Önder Atatürk'ü en iyi anlatan tarihçilerden Sinan Meydan, Halk Arenası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Meydan, paraların üstünde neden Atatürk'ün fotoğraflarının olduğunu ve bu konuda Atatürk'ün düşüncelerinin ne olduğunu anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/8_16_9_1541188999.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sinan-meydan-acikladi-paralarin-ustunde-neden-ataturkun-fotografi-var-2716951/"]

ekran-alintisi