Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın ve 7 arakadaşın da aralarında bulunduğu uçağın Başran Holding'e ait olduğu bildirilen uçağın düşmesi Türkiye'yi sarstı. 3’ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiği ve Başaran Holding’e ait uçakta bulunan kişilerin isimleri belli oldu. Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisinden dönerken yaşanan acı olayda hayatını kaybeden diğer isimler de belli oldu.

UÇAKTAKİLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Uçaktaki yolcuların Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı. Mina Başran arkadaşlarından ünlülerin tasarımcısı olarak bilinen Liana Hananel de bulunuyor.

Sinem Akay'ın Casa di Denim markasının kurucusu olduğu belirtilirken, Ayşe And'ın klinik psikolog, Burcu Urfalı'nın Bug Uniform'un kurucusu olduğu ve kurumlara üniforma tasarladığı öğrenildi.

2

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Acı olayla hayatını haybeden Mina Başaran ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanıyordu, 28 yaşındaydı. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyordu. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

[old_news_related_template title="Mina Başaran'ın Nisan ayında düğünü vardı" desc="Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye dönerken, İran'da düşen özel jette hayatı kaybeden Mina Başaran'ın 14 Nisan'daki düğünü için düğün davetiyeleri bile hazırmış..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/davetiye-880_16_9_1520840128.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mina-basaranin-nisan-ayinda-dugunu-vardi-2-2281627/"]

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir. Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

mina-basaran-huseyin-basaran

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNÜYORLARDI

İran’dan gelen üzücü kaza haberi Türkiye’yi yasa boğdu… Kazadan yaklaşık 1 saat sonra uçağın Başaran Holding’e ait olduğu ve uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplam 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Uçakta bulunanların ise Dubai’ye bekarlığa veda partisine gittiği ortaya çıktı.



 son-fotograf-880_16_9_1520830982


Uçakta bulunan Hüseyin Başaran’ın kızı Mina’nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai’de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık’ın sahibi Murat Gezer’le nişanlı olan Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisine Dubai’ye gittiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Mina Başaran'ın öldüğü uçak kazasıyla ilgili şok yorum: 'Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz'" desc="İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde düşen Başaran Holding'e ait özel uçak kazasında hayatını kaybedenlerden 8 kişinin cesedinin tespit edildiği ve kara kutunun bulunduğu duyuruldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/can-yilmaz_16_9_1520835602.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/mina-basaranin-oldugu-ucak-kazasiyla-ilgili-sok-yorum-curumusuz-biz-acinacak-haldeyiz/"]

 

[old_news_related_template title="Başaran Holding jet kazası öncesi son fotoğraf! Üçü bu yaz evlenecekti, ikisi hamileydi " desc="Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden Başaran Holding'e ait özel jet İran hava sahasında düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Uçaktaki yolcuların, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/son-fotograf-880_16_9_1520830982.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ozel-turk-jeti-iranda-dustu-ucaktaki-11-kisi-hayatini-kaybetti-son-dakika-haberleri-2281228/"]