Çorum’da Ulu Mezarlık’a gelerek özellikle bir mezarın başına giderek ağladığı iddia edilen gizemli kızla ilgili farklı gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre, dün gece mezarlığa gelen genç bir kız güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın psikolojik sorunları nedeniyle geceleri geldiği Ulu Mezarlık’taki bir kabrin başında ağlayan "gizemli genç kız" olduğu iddia edilirken, bu iddia bugüne kadar hem Çorum kamuoyunu hem de ülke gündemini meçhul eden gizemli kızla ilgili bu çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

 

FOTO: İHA FOTO: İHA


Şehirde efsaneye dönüşen gizemli kızı bugüne kadar çok yakından 2 ile 3 kişi gördüğü söyleniyor. Ancak bugüne kadar gizemli kızı yakından görmeyen güvenlik görevlilerinin yakaladığı genç kızın gizemli kız olarak lanse edilmesi kafaları karıştırdı. Dün gece Ulu Mezarlık'ta yakalanan genç kızla ilgili mezarlık görevlilerinin herhangi bir işlem yapmadığı belirtildi. Gizemli kızın kimlik bilgileri yetkililer tarafından sır gibi saklanırken, dün gece ne mezarlık görevlileri ne de polis tarafından hakkında herhangi bir işlem yapılmayan ve kimlik bilgileri alınmayan kızın gizemli kız gibi ortaya atılması işi içinden çıkılmaz bir hal aldı.

FOTO: DHA FOTO: DHA


POLİS DE ÇİLEDEN ÇIKTI!

Ulu Mezarlık'a gelerek özellikle bir mezarın başına giderek ağladığı iddia edilen gizemli kızla ilgili iddialar polisi de çileden çıkardı. Emniyet güçlerine zaman zaman mezarlıktaki gizemli kızın kendisinin olduğunu iddia eden veya kızın mezarlıkta gezdiğini belirten ihbarların yapıldığı öğrenildi.