Temsilcimiz Beşiktaş bu gece Alman Panzeri Bayern Münih'e Şampiyonlar Ligi son 16 turunda konuk oluyor. Milyonlarca taraftar Bayern Münih Beşiktaş maçının saatini bekliyor. Mücadelenin hangi kanalda, şifresiz mi, şifreli yayınlanacağı araştırılıyor. Haberimizde tüm bu soruların yanıtlarını ve muhtemel 11'leri bulabilirsiniz. Temsilcimiz hemen her yıl Şampiyonlar Ligi'nin favorileri arasında gösterilen Alman devine karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte muhtemel 11'ler...

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyon Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak ikinci tura yükselen Beşiktaş'ın rakibi Alman devi Bayern Münih oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak ve maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte tüm futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta sorularının yanıtları...

Nefesler tutuldu. Beşiktaş Bayern Münih maçının saati bekleniyor. TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak Bayern Münih Beşiktaş maçı saat 22.45'te başlayacak. Allianz Arena Stadyum'unda oynanacak mücadelenin saatinde kar yağışı bekleniyor.

Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Ovidiu Hategan'ın yardımcılıklarını Octavian Şovre ile Sebastian Gheorghe yapacak. Radu Ghinguleac'ın 4. hakem olarak görev alacağı Bayern Münih Beşiktaş maçının ilave yardımcı hakemleri ise Istvan Kovacs ve Sebastian Coltescu olacak.


MÜNİH'TE KAR TEHLİKESİ

Bu gece sat 22.45’te başlayacak Bayern Münih Beşiktaş mücadelesinde sert iklim kendisini gösterecek. Allianz Arena Stadyum’unda bu gece karlı ve fırtınalı bir hava olacak. Fakat stadyumun zemin ısıtma sistemi olması nedeni ile Bayern Münih Beşiktaş maçında futbolu etkileyecek olumsuz koşulların olması beklenmiyor. Kar yağışı ve fırtına nedeniyle futbolcuların 90 dakikada büyük sıkıntı çekeceği konuşulurken sıcaklığın ise -5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
besiktas-bayern-allianz-arena

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?


Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubunu lider bitirdi ve 2. tura çıkmaya hak kazandı. Beşiktaş tüm muhtemel rakipleri arasında matematiksel olarak eşleşme ihtimali en düşük takım olan Bayern Münih’i çekti.Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak ve Beşiktaş’la Bayern Münih’in rövanşı ne zaman sorularının yanıtlarını aradık. İşte ilk 11'ler...

Taraftarlarının şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacağını merak ettiği Bayern Münih Beşiktaş ilk maçı 20 Şubat Salı günü saat 22.45’te oynanacak. İkinci maç yani Beşiktaş Bayern Münih rövanş maçı ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00’da Vodafone Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bayern Münih Beşiktaş ilk maç, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45’te TRT 1’den şifresiz yayınlanacak. Beşiktaş Bayern Münih arasında oynanacak ikinci maç ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00’de Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. Hangi kanalda olduğunu araştırırken TRT1'de Bayern Münih Beşiktaş maçının şifresiz olacağını öğrenen Beşiktaşlı taraftarlar adeta havalara uçtu.
besiktas-bayern-münih-maci-saat-kacta

BAYERN MÜNİH – BEŞİKTAŞ

STAT: Allianz Arena

HAKEM: Ovidiu Hategan

SAAT: 22.45

BAYERN MÜNİH: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Vidal, Müller, James Rodriguez, Coman, Lewandowski

TEKNİK DİREKTÖR: Jupp Heynckes

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Love

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Bazı futbol yorumcularından maç tahminleri...

MEHMET DEMİRKOL

Kura çekildiğinden beri düşünüyorum. İyi savunma yaparak mı, iyi hücum yaparak mı olur diyorum ama sonrasında burada bir tehdit olur mu diye düşünüyorum. Bu ejderha ile savaşmak gibi birşey olacak. Kolay bir savaş değil ama Şenol Güneş ve öğrencilerine güveniyorum. Ben Beşiktaş'ın Konyaspor karşısındaki oyununu beğendim. Şenol hocanın bu maç için bir yöntem bulacağını düşünüyorum

AHMET ÇAKAR

Mafya görevde. Yegane Alman takımı olan Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’nde devam edebilmesi için kolpa bir kurayla Beşiktaş’ımızı kurban ettiler. Yakın arkadaşlarımla yüksek meblağlara iddiaya girmem. Dinen ve ahlaken doğru olmaz. Bayern Münih’i elerse ‘Türk futbolunun en büyüğü Beşiktaş’tır. Şayet mütevazi Alman köy takımı Beşiktaş’ı elerse ‘Bravo hocam’ deyin yeter. Bayern Münih, Beşiktaş’ı en az 5-0 yener

SİNAN ENGİN

Beşiktaş takımını ligte x bir Anadolu takımı bile zorlayabiliyor. O ayrı bir şey. Ancak Şampiyonlar Ligi atmosferi farklıdır. Futbolda gününde olmak vardır. Beşiktaş zamanında Chelsea deplasmanında da kazanmıştır. – Almanya’da alınacak iyi bir sonuç tüm Türkiye’yi sevindirecektir. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Trabzonlusu herkes sevinecektir. Zamanında hepsi Avrupa’da tarihler yazmıştır. Şimdi sıra Beşiktaş’ta. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Beşiktaş, Türkiye’nin markasıdır.

HINCAL ULUÇ

Şenol Güneş iyi hoca değil. Takımı da yönetemiyor, adamı da yönetemiyor, oyunu da yönetemiyor. Beşiktaş çok iyi futbolculardan kurulu olduğu için bu durumda. Şenol’la değil Şenol’a rağmen. Bak çok ağır konuşuyorum. Şenol’a rağmen şampiyonluk için yarışıyor hala. Ne maçlar ne puanlar böyle bir kadroyla kaybedildi. Bayern Münih maçındaki şansını bilemiyorum çünkü hocası yok. Oyunculara kalmış. Yoksa bu kadro Bayern Münih’ten aşağı bir kadro değil. Bayern Münih de ahım şahım bir top oynamıyor.

21 YIL SONRA

Beşiktaş ile Bayern Münih 21 yıl aradan sonra yine UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor.

Siyah Beyazlılar Bayern Münih ile ilk kez katıldıkları 1997-98 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında karşı karşıya gelmişti. Alman ekibi Münih ve İstanbul'da oynanan iki karşılaşmayı da 2-0'lık skorlarla kazanmıştı.

bjk-sampiyonlar-ligi-maci-hangi-kanalda

'YÜZDE YÜZ YETMEZ'

Kartal, Bayern Münih'ten başka şey düşünmez oldu. Ricardo Quaresma da hem yarınki ilk randevu hem de rövanş için normal performanslarının üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleştikleri Alman takımı ile oynanacak ilk karşılaşmayı, siyah-beyazlı forma ile çıkacağı en zor mücadele olarak tanımladı.

Quaresma, “Beşiktaş formasıyla 200'e yakın maça çıktım. Münih'teki karşılaşma Beşiktaş kariyerimdeki en zor maç olacak. Her şeyimizi vermeliyiz. %100 yetmez, %120'ye kadar çıkmamız lazım” dedi. Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı forma ile 122 lig, 40 Avrupa, 19 kupa ve 2 Süper Kupa olmak üzere 183 resmi maça çıktı, 31 gol atıp 63 asist yaparak katkı sağladı.