Yerel seçimlerde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Dr. Mimar Gülay Yedekçi, projelerini anlattı. Beşiktaş'ı yönetmede bilimi esas alacaklarını vurgulayan Yedekçi, “Sahillere insanımız daha rahat ulaşabilsin istiyoruz. 65 yaş üstü ve 25 yaş altındaki herkes 50 kuruşa çay içebilsin, kentin bir köşesinden diğer köşesine yürünebilsin, yol üzerinde yarı açık kütüphaneler olsun istiyoruz" dedi.

"EN İYİYİ ÜRETMEMİZ MÜMKÜN"

Amacının kendi enerjisini üreten bir Beşiktaş yaratmak olduğunu belirten Yedekçi, "Beşiktaş’ı yeşille yeniden barıştırmak istiyoruz. Yeşil alan az, o zaman modern mimariyi kullanarak, en iyiyi üretmemiz mümküm" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN SEÇİLİRSEM..."

Cumartesi günleri kurulan pazarın halka sıkıntı yaşattığını dile getiren Yedekci, “Ben başkan seçilirsem Pazar yerini yeniden düzenleyeceğiz ve bir bölümünü üreticiden, doğrudan tüketiciye ulaşan bir yer ayıracağız. Yani kimse organik domates yemek için yüksek ücretler vermeyecek” diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BUNU HAK EDİYOR"

Yedekçi şöyle devam etti:

“Çocukların toprağa ve bitkiye olan hasreti bitecek, okulların küçük tarlaları olacak, ziraat fakültesi öğrencileri de orayı kullanabilecek. Doğru Aydınlatma teknikleri kullanırsanız sokakta işlenen suç oranı düşüyor, bilimi esas alıp kenti böyle yöneteceğiz. Beşiktaş’ın gençleri, kadınları ve çocukları bunu hak ediyor.”