Beşiktaş Malmö maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu merakla araştırılırken maça kısa bir süre kaldı. Beşiktaş'a bu maçta beraberlik yetiyor. 7 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş karşılaşmadan beraberlikle ayrılması halinde bile son 32 turuna adını yazdıracak. İşte Beşiktaş Malmö maçının kanalı ve saati...

BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş bu akşam İsveç ekibi Malmö’yü konuk edecek. Vodafone Park’ta yapılacak maç saat 20.55’te başlayacak. Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti, Lorenzo Manganelli ve Gianluca Vuoto hakem üçlüsü yönetecek. Bu önemli müsabaka beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

beşiktaş malmö sözcü ile ilgili görsel sonucu

I GRUBUNDA SON DURUM

UEFA I Grubu'nda Genk birinci sırada. Genk, 5 maçta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Puanı 8. Beşiktaş ikinci sırada yer alırken, 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Puanı 7. Malmö üçüncü sırada yer alıyor. 5 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Puanı 6. Sarpsborg 08, sonuncu sırada. 5 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Puanı 5.