Beşiktaş Avrupa Ligi rövanş maçında Partizan'ı konuk ediyor. Sırbistan'da oynana ilk maçta 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın gruplara yükselmesi için her türlü galibiyet ve golsüz beraberlik yetiyor. Skorun yine 1-1 bitmesi halinde ise Beşiktaş Partizan mücadelesi uzatmaya gidecek. Takımlarını yalnız bırakmak istemeyen futbol severler ise günün erken saatlerinden itibaren "Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, saat kaçta" sorularına yanıt arıyor. İşte, BJK Partizan maçı detayları...

BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki Sırbistan temsilcisi Partizan ile 30 Ağustos Perşembe günü oynayacağı rövanş maçı Türkiye saati ile 21:00’da başlayacak. Beşiktaş Partizan maçı Smart Spor kanalında canlı yayınlanacak.



BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI İLK 11

Beşiktaş: Utku, Gökhan, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Caner Erkin, Quaresma, Larin

Partizan: Stojkovic, Miletic, Markovic, Valiente, N.Miletic, Scekic, Ivanovic, Zakaric, Pantic, Zdjelar, Ricardo



BEŞİKTAŞ MAÇINA RUMEN HAKEM

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda 1-1'in rövanşında Partizan'ı konuk edecek olan Beşiktaş, taraftarı önündeki karşılaşmayı kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor. 30 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan'ın yöneteceği karşılaşmada, Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe, yardımcı hakem olarak görev alacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sebastian Coltescu olacak.

quaresma-55756

QUARESMA ÜNVAN PEŞİNDE

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda yarın Sırbistan temsilcisi Partizan ile yapacağı rövanş karşılaşmasında Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, Avrupa kupalarındaki gol sayısını artırmak için sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlı takımda 6. sezonunu geçiren ve mevcut kadroda bu alandaki en skorer isim olan Quaresma, Avrupa kupalarında şu ana dek 11 kez fileleri havalandırdı.

Quaresma, yarınki mücadelede bir gol atması halinde aynı sayıda bulunan Cenk Tosun'u geçip, 12 gollü Brezilyalı Bobo'yu yakalayacak. Quaresma, hat trick yaptığı takdirde ise Beşiktaş adına rakip fileleri 14 kez havalandıran Oktay Derelioğlu ile en golcü oyuncu unvanını paylaşacak.



NEGREDO GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş’ta transfer dönemini uzun süre meşgul eden ve takımdan gönderilmesi gündemde olan Alvaro Negredo, transfer döneminin bitimine son günler kala uçuşa geçmişti. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz deplasmanında attığı son dakika golüyle takımını Play- Off’a taşıyan, ligde de Erzurumspor ve Antalyaspor filelerini sarsan İspanyol futbolcu, yarınki Partizan maçında da takımının en önemli hücum silahı olacak.

Kırmızı kart cezası sebebiyle Sırbistan’daki ilk maçta görev yapamayan deneyimli oyuncu, Vodafone Park’ta gollerine devam etmek için çaba gösterecek.

Takım çalışmalarında ortaya koyduğu hırslı futbolla dikkat çeken Negredo, peş peşe gollerini sıralamasının ardından tekrardan teknik direktör Şenol Güneş’in beğenisini kazanmıştı.