Beşiktaş Bayern maçı canlı izleme yolları taraftarlar tarafından merak konusu oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesi olan Beşiktaş Bayern Munih maçı Türkiye'de Tivibu Spor 2 kanalından izlenebiliyor. Bu gece temsilcimiz tur şansı mucizelere kalmış durumda. İlk maçta 5-0 yenilen Beşiktaş, Bayern Münih karşısında prestij mücadelesi veriyor. Aşağıda paylaştığımız linkten Beşiktaş Bayern Mühih maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Tivibu Spor canlı yayınına ve maçı canlı yayınlayacak kanallar listesine de ulaşabilirsiniz.

Saat 20.00’da başlayacak Beşiktaş Bayern Münih maçı Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak. BJK Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler şifreli yayın olan Tivibu yayınını satın alması gerekli.

BEŞİKTAŞ BAYERN MAÇI CANLI İZLE!

Siyah-beyazlılar yeni stadı Vodafone Park'ta hiçbir Avrupa mücadelesinde yenilgi yüzü görmedi. Bugüne kadar 6 Şampiyonlar Ligi ve 3 Avrupa Ligi mücadelesinde sahasında boy gösteren siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 5 beraberlik alırken, 4 kez de sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Şenol Güneş'in öğrencileri, iç sahada ise 12 maçtır yenilmiyor. 2015-2016 sezonunda Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçlarda Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova'yla berabere kalıp, Skenderbeu'yu mağlup etmişti. Geçtiğimiz sezon Vodafone Park'ta Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev, Porto ve Benfica'yla berabere kalan Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde ise Olympiakos, Hapoel Beer Sheva ve Lyon maçlarından galibiyetle ayrıldı. Kara Kartal, bu sezon Devler Ligi'nde evinde oynadığı maçlarda Monaco ve Porto'yla berabere kalıp, Leipzig'i 2-0'la geçti.



BEŞİKTAŞ-BAYERN MÜNİH 11'LER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile Bayern Münih, Alman ekibinin 5-0lık galibiyetinin rövanşında Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Saat 20.00'de başlayacak olan mücadelenin hakem kadrosu ve takımların ilk 11'leri şu şekilde:

HAKEMLER: Michael Oliver, Stuart Burt, Simon Bennett

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan, Medel, Necip, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Mustafa, Lens, Love

BAYERN MÜNİH: Ulreich, Rafinha, Hummels, Boateng, Alaba, Vidal, Martinez, Thiago, Müller, Ribery, Lewandowski

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci tur rövanş karşılaşmasında Beşiktaş, Bayern Münih'i konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver düdük çalacak. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Simon Peter Bennett yapacak. Lee Betts'in 4'üncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Martin Atkinson ile Andre Marriner olacak.

besik-bayern

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ROTASYON

Teknik direktör Şenol Güneş, dün düzenlenen basın toplantısında rotasyon yapacağının sinyallerini vermişti. Tecrübeli hoca kalede Fabri'nin yerine Tolga Zengin'e şans verdi. Defans hattında sakatlığı bulunan Tosic'e görev vermeyen Güneş, Gökhan Gönül, Gary Medel, Necip Uysal ve Caner Erkin ile savunma dörtlüsünü oluşturdu.

Orta sahada Tolgay'ın yanında Atiba'nın yerine Oğuzhan ilk 11'de başlarken, kanatlarda ise ligde cezalı olması sebebiyle forma giyemeyen Quaresma ve Lens'i sahaya sürdü. Tecrübeli antrenör forvet hattında ise son zamanların formda ismi Negredo'nun yerine Vagner Love'a şans tanırken, tecrübeli oyuncunun ileri uçtaki partneri Mustafa Pektemek oldu.

mac

JUPP HEYNCKES'TEN 3 DEĞİŞİKLİK

İlk maçı Almanya'da 5-0'lık skorla kazanmayı başaran Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes ilk maçın 11'inden 3 değişikliğe gitti.

Heynckes, ilk maçtan farklı olarak sağ bekte Kimmich'in yerine Rafinha, orta sahada James Rodrigues'in yerine Thiago Alcantara ve ileri uçta Coman'ın yerine Franck Ribery'i ilk 11'de başlattı.

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmayı Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de tribünden takip etti.

7 FARKLI ÜLKEDEN 18 TELEVİZYON CANLI YAYINLAYACAK

Şampiyonlar Ligi rövanş karşılaşmasına dış basın da yoğun ilgi gösterdi. Almanya, Hollanda, Fransa, Çin, Azerbaycan, İran, Brezilya gibi ülkerlerden 60'a yakın basın mensubu karşılaşmayı takip etmek üzere Vodafone Park tribünlerindeki yerlerini aldılar.