Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın! Beşiktaş, Süper Lig'in 15. hafta açılış maçında Alanyaspor'a konuk oluyor. Pepe, Ryan Babel, Enzo Roco, Caner Erkin ve Jeremain Lens'in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Beşiktaş 3 puanı kazanarak zirve takibine devam etmenin peşinde! Sergen Yalçın ile birlikte toparlanmaya çalışan Alanyaspor zorlu rakibi karşısında kazanarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Zorlu mücadeleyi canlı yayın takip etmek isteyen futbol severler için Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle bağlantısı aşağıda yer
alıyor.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR CANLI ANLATIM



ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11

Alanyaspor: Haydar, Baiano, Tzavellas, Merih, Nsakala, Ceyhun, Sackey, Djalma, Efecan, Fernandes, Cisse

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Necip, Vida, Adriano, Medel, Dorukhan, Quaresma, Ljajic, Mustafa, Güven

atiba

ATİBA REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmada rekor için forma bekleyecek.

Hutchinson, teknik direktör Şenol Güneş’in Alanya’da şans vermesi halinde Beşiktaş’ın Süper Lig’de en çok görev alan yabancı oyuncusu unvanını elde edecek.

Siyah-beyazlılarda 6. yılını geçiren 35 yaşındaki oyuncu, sezon başında takımdan uzak kaldı. Bu sezon 9 lig maçında görev yapan ve toplamda 156 kez Beşiktaş forması altında sahaya çıkan Hutchinson, siyah-beyazlıların eski futbolcusu Tomas Sivok’u yakaladı.

Kanadalı orta saha oyuncusu, Şenol Güneş’in Alanya deplasmanında kendisini oynatması halinde 157. lig maçına çıkacak ve Beşiktaş’ın ligde en çok forma giyen yabancı ismi olacak.

Çek stoper Sivok, Beşiktaş’ta 2008 yılından itibaren 156 lig maçında forma giymişti.