AKP Sözcüsü Mahir Ünal, akşam saatlerinde biten AKP MYK Toplantısı sonrası Afrin'de süren harekat üzerinden CHP'ye ağır sözlerle yüklendi.

Ünal,  "CHP, ÖSO'ya yönelik çirkin şeyler söylüyor. ÖSO'dan ne istiyorsunuz? PYD YPG'ye dönük bir gün olsun olumsuz ifadenizi duymadık. YPG'ye övgüler dizdiğinizi biliyoruz. CHP PKK'ya YPG'ye hiç bir şey söylemezken, bizimle birlikte kendi ülkesini savunan, bizimle birlikte bölgeyi terörden temizleyen ÖSO'dan ne istiyorsunuz?"  dedi.

[old_news_related_template title="AKP sözcüsü Ünal'dan MYK sonrası son dakika önemli açıklamalar" desc="AKP Sözcüsü Mahir Ünal, MYK toplantısı sonrası kameraların karşısına geçti. Mahir Ünal, yaptığı son dakika açıklamalarında Afrin'de süren Harekat üzerinde CHP'ye ağır sözlerle yüklendi. Ünal, 'Eğer bugün Atatürk hayatta olsaydı, bunlar Atatürk'le de mücadele ederdi' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun 'Ordumuzun kahramanlığını bir anlamda ÖSO’ya devretmeye çalışıyoruz. Niçin, kimdir ÖSO?' ifadelerine yanıt veren Ünal 'CHP ÖSO'dan ne istemektedir, neden nefret etmektedir? ÖSO'ya yönelik itibarsızlaştırma gayretinin sebebi nedir?' karşılığını verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/sur-sondakika-90.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akp-sozcusu-unaldan-myk-sonrasi-son-dakika-onemli-aciklamalar-2194440/"]

Ünal'ın açıklamalarına CHP'den jet bir yanıt geldi.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Salih Müslim’i kırmızı halıyla karşılayan AK Parti sözcüsünün PYD üzerinden CHP’ye söz söylemesi nasıl bir utanmazlıktır. Söz bile utanır söz...

"Burseya’ya bayrak dikmek işgal değildir” sözünü Türk Bayrağından gocunma olarak anlamak için herhalde dünyaya Erdoğan’ın kompartmanından bakan Bahçeli olmak gerekir.

"Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık” diyen Erdoğan’ın treninde gezenin, CHP’nin milliyetçiliğine sözü olamaz. Bu da Bahçeli milliyetçiliği olsa gerek." ifadelerini kullandı.

basliksiz-2

3

3