Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın krizin ABD’li Brunson’la ilişkili olmadığı yönündeki açıklamasına ise “Türkiye’deki ekonomik krizin tek sorumlusu rahip değildir ama rahip olmadığı kadar, Erdoğan olduğu da kesindir” diye değerlendirdi. Özkoç, yerel seçimlerle ilgili yapılan MYK toplantısı sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

SORUMLU ERDOĞAN

Türkiye’de Erdoğan’ın damadından başka yetişmiş, ekonomi bilen adil bir adam yok mu? Ekonomik sıkıntının sorumlusu kendi damadını Hazine ve Maliye’nin başına getirip bu çıkmazdan  daha da kötü bir çıkmaza Türkiye’yi saplamaktadır.

[old_news_related_template title="Antalya'da tutuklu CHP'li 5 gence tahliye kararı" desc=" Antalya'da, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri gecesi adliye önündeki protesto gösterilerinin ardından tutuklanan CHP'li 5 gence tahliye kararı çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/foto-chp_16_9_1537960644.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/antalyada-tutuklu-chpli-5-gence-tahliye-karari-2647356/"]

RAHİP BIRAKILACAK

Rahibi bırakacaklar. Ciddi pazarlıklar olduğunu düşünüyoruz. Yaptıkları hiçbir şey şeffaf değil. Bu konuda söylediklerini ne muhalefet ne de kamuoyu ile paylaşıyorlar.

AF TEKLİFİ

Yoksulluk almış başını giderken, 2017’de 3 bin 600 insanımız intihar etmişken, iktidar ortaklarının tek derdi kendi çevreleri ve bu yolla götürenleri sokağı çıkarmak. Uyuşturucu satan çıkabilir, yolsuzlukla malı götüren çıkabilir ama bunları yazan gazeteciler, halkın soyduğunu söyleyen köşe yazarları cezaevinde kalır.

[old_news_related_template title="Meclis, CHP'li Erdin Bircan'ı asılsız haberle öldürdü" desc="CHP’li Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kurultayın toplanması için gittiği Iğdır’da geçen temmuz ayında beyin kanaması geçirdi. Durumu kritik olan Bircan hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayınladı. Ancak oğul Bircan, babasının durumunun kötü olduğu belirterek, 'çıkan asılsız haberler bizi çok üzdü' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/erdin-bircan-880-meclis_16_9_1537941240.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meclis-chpli-erdin-bircani-asilsiz-haberle-oldurdu-2646473/"]