Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Programın konukları arasında yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, önemli açıklamalarda bulundu.

[old_news_related_template title="Halk Arenası Çorlu'da!" desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Çorlu'da sevenleri ile buluşan Halk Arenası'na halktan her hafta olduğu gibi yine büyük bir ilgi var. Salon Çorlulular tarafından hınca hınç doldurulmuş durumda!.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/manset-64_16_9_1522434773.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/halk-arenasi-corluda-2321170/"]

"BÜTÜN FABRİKALAR ÖNÜNDE BİR İTTİFAK KURULDU"

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine değinen Ağbaba, Şeker vatandır, vatan satılmaz!, Bu sloganı Yozgat'ta şeker fabrikası önünde biz konuşurken bir işçi söyledi. Sonradan bu bütün protestoların sloganı oldu. Şeker fabrikalarının satışı gündeme geldiği andan itibaren genel başkanımızın talimatıyla bir heyet oluşturuldu ve yirmiye yakın arkadaşımız bütün Türkiye'yi gezdik. 35 gün boyunca bütün ülkenin illerini gezdik. Ben gördüğüm manzarayı paylaşmak istiyorum. Bize gittiğimiz her yerde bunun bir parti meselesi olmadığını söylediler. Bütün fabrikaların önünde bir ittifak kuruldu. Birileri 2019 için koltuk ittifakı, çıkar ittifak kurarken şeker fabrikalarının önünde bir mutabakat sağlandı. Ve bu ittifak, mutabakat birileri için korku ittifakına dönüştü" dedi.

1 2 3 4 5 6 8