Usta gazeteci Uğur Dündar ile Halk Arenası bu hafta Menemen’den ekranlara geldi. Yoğun ilgi gören programın konukları arasında olan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, binlerce kişiyi dolandırarak Urugay'a kaçan 'Tosun' lakaplı Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın vardı.

[old_news_related_template title="Duayen gazeteci Dündar: Bu Türk basınında bir dönüm noktasıdır" desc="Doğan Medya Grubu'nun satışı gündemdeki yerini koruyor. Duayen gazeteci Uğur Dündar, Halk Arenası'nda satışla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu satışın Türk basınında bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Dündar, 'Avucumuzda kala kala SÖZCÜ kaldı. Bu nedenle siz SÖZCÜ alıyorsanız onunla yetinmeyin almayanı da alma konusunda ikna edici konuşmalar yapın ve SÖZCÜ okuru haline getirin' dedi. Programda FETÖ'cü maliyecilerin SÖZCÜ'ye kestiği 12 milyon TL'lik cezayı da hatırlatarak yaşananlara sitem eden Dündar, hala Burak Akbay'ın devlete olan sözünü yerine getirerek bu borcu ödemeye çalıştığını belirtti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/dundar-1_16_9_1521831502.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/duayen-gazeteci-dundar-bu-turk-basininda-bir-donum-noktasidir-2306912/"]

"KADIYI SATIN ALDILAR"

Ülkede neden bu kadar kolay dolandırıcılık olayının yaşandığını, örneklerle açıklayan Bozkurt, "Bu düzenin adı 'Tosun düzeni.' Çünkü kadıyı satın aldılar. Bu nedenle devlet yıkılıyor. Bu ülkede iki kurumun önünde Cumhuriyet var. Biri cumhuriyet savcılığı öbürü cumhuriyet hükümeti. Mahmut Esat Bozkurt'a soruyorlar 'Niye savcının önünde cumhuriyet var?' Diyor ki Cumhuriyet Müdiri Umumisi icabında bu cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal'i de yargılayacaktır da onun için önünde cumhuriyet var. O cumhuriyet lafı oraya süs olsun diye konmuş değil. Ben ülkedeki bütün savcılara sesleniyorum, Ey cumhuriyetin savcıları cumhuriyete sahip çıkın!" dedi.

[old_news_related_template title="CHP'li Çelebi'den 'sandık güvenliğiyle' ilgili çarpıcı açıklamalar" desc="Uğur Dündar'ın gündeme yön veren programı Halk Arenası'nın bu haftaki konuklarından CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, önümüzdeki seçimlerle ilgili sandık güvenliğinden bahsetti. Çelebi, sandıkların korunması hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/whatsapp-image-2018-03-23-at-21.07_16_9_1521835557.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-celebiden-sandik-guvenligiyle-ilgili-carpici-aciklamalar-2306955/"]

YILMAZ ÖZDİL'DEN ESPRİLİ MESAJ

Bozkurt'un ardından usta gazeteci Dündar, Yılmaz Özdil'den gelen esprili mesajı izleyicilerle paylaştı.

İşte Özdil'in o komik mesajı:

"Sayın ahalimize duyurulur! Altın yumurtlayan Tavuk Bank kurduk. Mütevelli Heyeti Başkanı Müjdat Gezen. Kümeslerimiz de Urugay'da. Herkes paraları SÖZCÜ temsilciliklerine bıraksın. Biz bir ara gelip herkesin yumurtasını dağıtacağız. İsteyene rafadan, isteyene omlet. Menemen'den para yatıranlara da melemen yapacağız." (Bu sözlerin ardından salonda gülüşmeler ve alkış tufanı koptu.)

1 2 6 4