CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, SÖZCÜ'ye yapılan kumpası hatırlatarak önemli ifadelerde bulundu...

İnce; "Burak Akbay'dan da söz etmek lazım... Ortada çökmüş bir dava var. SÖZCÜ ve FETÖ olacak iş mi yani. Çamaşır tozuyla şimendifer benzerliği gibi bir benzerlik..."

[old_news_related_template title="İnce: 'İnek ithal, saman ithal, ayran nasıl milli oluyor?" desc="Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'na konuk olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, şeker fabrikaları üzerinden özelleştirmeleri eleştirdi. İnce, 'Buğdayı, fındığı, samanı, eti ithal ediyoruz. Meydanlara çıkıyor, 'ayran milli içkidir' diyor. Yahu inek ithal, saman ithal ayran nasıl milli oluyor?' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/ince_iha_16_9_1521230233.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ince-inek-ithal-saman-ithal-ayran-nasil-milli-oluyor-2293156/"]

Araya giren Uğur Dündar ise, "İddianame Fehmi Koru'nun bir iddiasına dayanıyor. Ama Fehmi Koru geldi mahkemede dedi ki, "Ben şaka olsun diye söyledim bunları. Gerçeklikle hiçbir alakası yok" diyerek Koru'nun duruşmadaki ifadelerini hatırlattı.

Muharrem İnce, "FETÖ'ye üniversite kuranlar, FETÖ'ye banka kurduranlar, açılış kurdelasını kesenler kendilerine muhalefet edildiği zaman SÖZCÜ'ye bile FETÖ'cü diyebiliyorlar. Böyle de bir ahlaksız Türkiye'de yaşıyoruz" diye konuştu.

[old_news_related_template title="İnce'den flaş İstiklal Marşı açıklaması! Bunu kim çıkardı ortaya?" desc="CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunumuyla ekranlara gelen Halk Arenası'nın konuğu oldu. İnce, son günlerde gündemden düşmeyen İstiklal Marşı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İnce, 'İstiklal Marşı'nı gündeme kim taşıdı biliyor musunuz?' dedi ve sıraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/04muharremince1-20cm_16_9_1521226654.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/inceden-flas-istiklal-marsi-aciklamasi-bunu-kim-cikardi-ortaya-2293078/"]