Halk TV'de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası'na katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Sandık güvenliğiyle ilgili nasıl bir yol izleyeceğini tek tek sıraladı.

[old_news_related_template title="Halk Arenası Karşıyaka'da!" desc="Halk TV'de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. İzmir Karşıyaka'daki Deniz Baykal Kültür Merkezi'nden sevenleriyle buluşan Halk Arenası'na halktan her hafta olduğu gibi yine büyük bir ilgi var. Programın yapıldığı Deniz Baykal Kültür Merkezi tıklım tıklım dolmuş durumda." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/manset-1_16_9_1527877311.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/halk-arenasi-karsiyakada-2443970/"]

NE YAPACAKLARINI TEK TEK SIRALADI

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvuruyu hatırlatan Tezcan, "Anayasa mahkemesi hangi kararı verirse versin. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, sandıkları da taşısalar, nakil de yapsalar, birleştirseler de 1-Sandıkların başındaki görevlileri 3 kat arttıracağız. 2-Sandıklarda seçmeni taşımak için araç tahsis edeceğiz, lojistik bütün imkanları sağlayacağız. Milletin oyunu çaldırmayacağız" dedi.

9 6 5