Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Çiftlik Bank vurgunuyla ilgili Sözcü çarpıcı bilgilere ulaştı.Yaklaşık 80 bin kişiden milyonlarca lira toplayarak yurt dışına kaçan 27 yaşındaki Mehmet A ydın'ın ardında bıraktığı mağdurlar arasında çok sayıda TSK mensubunun da olduğu ortaya çıktı.

ÇOK SAYIDA UZMAN ÇAVUŞ VE ASTSUBAY...


Sözcü'nün ulaştığı bilgilere göre; TSK'daki uzman çavuş ve astsubay r ütbesinde görev yapan çok sayıda askerin Çiftlik Bank sistemine dahil olduğu ve diğer binlerce mağdur gibi dolandırıldığı öğrenildi.TSK'daki mağdur asker sayısının binlerle ifade edildiği ortaya çıktı.

FOTO:iHA- Şehit Uzman Çavuş Hasil Özcengiz'in de Çiftlik Bank'a para yatırdığı ortaya çıktı. FOTO:iHA- Şehit Uzman Çavuş Hasil Özcengiz'in de Çiftlik Bank'a para yatırdığı ortaya çıktı.

ONLARDAN BİRİSİ DE ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ


TSK'daki Çiflik Bank mağdurlarından birisinin de geçtiğimiz yıl Eylül ayında teröristlerle çarpışırken Hakkari'de şehit düşen Uzman Çavuş Halis Özcengiz olduğu öğrenildi.27 yaşındaki  şehit Halis Özcengiz'in de binlerce meslektaşı gibi, Çiftlik Bank vaadlerine kanıp kazancının bir bölümünü, evladının geleceği için Çiftlik Bank'a yatırdığı ortaya çıktı.