Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 24 TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bozdağ; CHP, İYİ, Saadet ve Demokrat Parti'nin ittifak kurmasıyla ilgili, "Dört benzemezlerin ittifakı, zoraki nikah gibi zoraki bir ittifak.Türkiye'nin önünü kesme ittifakı, Erdoğan'ın düşmanlığı üzerine bir araya gelenlerin ittifakıdır." dedi.

"ERBAKAN HOCA'NIN KEMİKLERİ SIZLAMIŞTIR"


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP ve Saadet Partisi'nin aynı ittifakta yer almasına ilişkin ise "Eminim ki bu ittifak merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın kemiklerini sızlatmıştır. Çünkü Erbakan Hoca'nın temsil ettiği bütün değerlerin düşmanıdır CHP." yorumunu yaptı.

[old_news_related_template title="Bahçeli'den 4'lü ittifak yorumu" desc="MHP lideri Devlet Bahçeli, muhalefetin oluşturduğu 4 partili ittifak hakkında konuştu. Bahçeli, 'Allah hayırlı uğurlu etsin' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/mhp-1_16_9_1525245522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bahceliden-4lu-ittifak-yorumu-2382795/"]