Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Antalya Muratpaşa Kent Meydanı'ndan sevenleriyle buluşan Halk Arenası'na katılan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce öğretmenlerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

"SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK KALKACAK"

Öğretmenlerle ilgili yapacaklarını sıralayan İnce, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başöğretmenimizdir. Ben öğretmen Cumhurbaşkanı olarak öğretmenlere söz veriyorum. 1- Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılacak 2-Mulakatla öğretmen alımına son verilecek. 3-Öğretmenlere performans değerlendirmesi yapıyorlar, bunu kaldıracağız" dedi.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce: Beni en çok etkileyen il Hakkari oldu" desc="CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra hemen mitinglere başlayan Muharrem İnce, yaptığı geziler sırasında en çok ilgili gördüğü ili açıkladı. İnce, memleketinde görmediği ilgili Hakkari'de gördüğünü söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/ince-7_16_9_1526063686.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-beni-en-cok-etkileyen-il-hakkari-oldu-2402243/"]

Öğretmenlere bir de çağrıda bulunan İnce, "Öğretmenlerden de bir şey istiyorum. 24 Haziran'da benim meslektaşlarım, seçimde şu hükümete bir performans değerlendirmesi yapın" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce Halk Arenası'nda!" desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Antalya Muratpaşa Kent Meydanı'ndan sevenleriyle buluşan Halk Arenası'na halktan her hafta olduğu gibi yine büyük bir ilgi var. Programın yapıldığı Antalya Muratpaşa Kent Meydanı tıklım tıklım dolmuş durumda. Programı alanda yaklaşık 20 bin kişi izliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/halktv_16_9_1526061676.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-halk-arenasinda-2402193/"]

 

"BİR İNSANI ANASI, BABASI VE ÖĞRETMENİ KISKANMAZ"

Öğretmenlere verdiği müjdenin ardından işsizlik sorununa da değinen İnce, "Geçenlerde 8 -10 bin alması gereken bir öğrenci geldi yanıma. Şimdi asgari ücretle çalışabileceği bir işe razı olduğunu söyledi. Bu sabah 05.30'da kalktım. Kapıdaki koruma polisimle birlikte kahvaltı yaptık. Polis, fizik mezunu olduğunu söyledi. Bir gün garson bir çocuk, "Fotoğraf çektirebilir miyiz" dedi, sosyal bilgiler öğretmeniymiş, iş bulamadığı için bunu yapıyor. Bir insanı anası, babası, öğretmeni kıskanmaz. İşsiz gördüğünde onların içi sızlar. Benm ülkemin çocukları Norveçlilerden daha mı az zeki? Bunlara iş bulacağız. Bunu başarabiliriz. Bu milleti yoktan var eden bir yapı var. Geçmişimizde bu var" şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'IN DA TELEFONU DİNLENMEYECEK"

"Milletvekili ve cumhurbaşkanı adayı olarak telefonumun dinlenildiğini biliyorum" diyen İnce, sözlerine şöyle devam etti;

"Önceden FETÖ ile dinliyorlardı artık dinliyor. Muharrem İnce cumhurbaşkanı olduğunda Erdoğan'ın da telefonu dinlenmeyecek.Siyasetçi millete haksızlık yapıyor, millet de siyasetçiye haksızlık yapıyor. Yüzde yüzü hırsız değil ki?"

5 4 3 ince

Fotoğraflar için Halk Arenası Yayın Danışmanı Atilla KÖPRÜLÜOĞLU'na teşekkür ediyoruz.