Hükümete yakın medya organları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da Ziraat Bankası'nın gençlik festivaline katılacağını ve burada şöhretler karması ile yapılacak futbol maçında forma giyeceğini yazdı.

Cumhurbaşkanlığı'nın programında ise saat 13:30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahada futbol oynayacağı değil sadece başlama vuruşu yapacağı bilgisi yer alıyor.

ic-program

Futbol müsabakasında takımlar şu şekilde oluşturuldu:

SİYASET TAKIMI: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan.

ŞÖHRETLER TAKIMI: Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse. Maç öncesi konser verecek olan sanatçı Fettah Can da Şöhretler Karması'nda oynayacak.