Erdoğan'ın mitinginden satır başları şöyle;

 

"Çok güzelsin Tekirdağ, umuyorum ki 24 Haziran'da bir başka güzel olacaksın. Bugün bizleri kucakladığınız için gönülden teşekkür ediyorum."

"AK Parti olarak burada istediğimiz sonucu alamadık fakat biz suçu muhalefet gibi halkta aramıyoruz. Biz her zaman iğneyi önce kendimize batırdık. Sıkıntıyı varsa yanlış anlaşılmaları halkımızda değil, partimizde aradık. Çorlu'ya, Tekirdağ'a kendimizi daha iyi anlatacağız. Çorlu AK Parti'nin kalesi olmalıdır. Bize göre Tekirdağ, AK Parti'nin kalesi olması gereken şehirler arasındadır. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorlu'da, Tekirdağ'da yeni bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum."

[old_news_related_template title="Erdoğan'dan İnce'ye tazminat davası" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğine ilişkin iddiaları nedeniyle CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce hakkında'cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulundu, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/89988998008080890980980_16_9_1527595678.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogandan-inceye-tazminat-davasi-2437327/"]

MECLİS VURGUSU

"Buradan soruyorum 24 Haziran'da güçlü meclis için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Değerli kardeşlerim erken seçim kararı aldıktan bu yana önce seçim manifestomuzu sonra beyannamemizi halka açıkladık. Nasıl bir Türkiye tasavvur ettiğimizi tüm detayları ile ortaya koyduk. Manifestomuzda Türkiye'yi şaha kaldıracağımızın ahdini milletimize verdik. Beyannamemizde ise ülkemize neler vaat ettiğimizi tek tek yazdık. Milletimize 146 önemli projeyi gerçekleştirme sözü verdik. İnşallah milletimizin teveccühü ile ipi göğüslersek bu projelerimizi gerçekleştireceğiz."

"Çorlu ile İstanbul arasında fark var mı? 29 Ekim'den sonra yeni bir İstanbul tanıyacaksınız. Dünyanın ilk üçü içinde yer alan havalimanının açılışını yapacağız."

[old_news_related_template title="Muharrem İnce'den Erdoğan'a: İspatlamazsam namerdim" desc="CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Trabzon'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, “Ben dedim ki partiyi kurmadan önce Fethullah Gülen'e gidip icazet aldın mı? Bana diyor ki 'ispatlamazsan namertsin.' Ben de diyorum ki ispatlamazsam namerdim” diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/depophotos_16017888_16_9_1527593819.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-trabzonda-2437200/"]

YENİ HAVALİMANI

"24 Haziran'dan sonra hedefimiz ekonomide ilk 10'a girmek. Nerelerden nerelere geldik, durmadık, durmayacağız. Başkanlık sistemine geçince bu süreç daha hızlı ilerleyecek. İhracatta hedefimiz 500 milyar dolara ulaşmak. Ülkemize bu yıl 40 milyon turist gelecek. 5 yıl içinde hedefimiz 50 milyon turist sayısına ulaşmak. CHP'nin bir milletvekili buradaki yolların müteahitiydi, parasını alamıyordu parasını. Başbakan oldum parasını ödedim ama bunlar kadir kıymet bilmezler. Biz buyuz. Biz beşer gücünün önünde eğilmedik, sadece rabbimizin huzurunda eğildik."

"Çorlu ile İstanbul arasında fark var mı? 29 Ekim'den sonra yeni bir İstanbul tanıyacaksınız. Dünyanın ilk üçü içinde yer alan havalimanının açılışını yapacağız. Bu havalimanının yıllık kapasitesi 90 milyon olacak. 2023'te bu 150 milyon olacak."

“ONA İNCE İNCE BU İŞLERİ ANLATACAĞIM”

Ben ekonomistim, kaynakları çeşitlendireceksin. Anlaşılan o ki İnce bu işleri bilmiyor. Ona ince ince bu işleri anlatacağım. Sayın İnce biz Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü nasıl yaptık, yeni havalimanını nasıl yapıyoruz? Bu sistemle yapıyoruz. 29 Ekim’de inşallah buranın açılışını yapacağız ama ben bu arada bir televizyon programı da yapacağım. İnşallah turist sayısı da patlayacak.

"İş bilenin kılıç kuşananın. Hava yolu halkın yolu olacak dedik. Bunu başardık. İstanbul ile birlikte 9 yeni havalimanı daha yapıyoruz. 79 senede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz bunun üzerine 16 yılda 20 bin kilometre bölünmüş yol ilave ettik. 18 Mart Köprüsü!nü yapıyoruz. İki tarafta da temeller atıldı sondajlar tamam. Türkiye hızlı treni bizimle tanıdı. Sizlerden hizmetlerin, projelerin devamı için destek bekliyoruz."

[old_news_related_template title="Erdoğan, Feto ile 'kaç kez görüştüğünü' açıkladı" desc="AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aday tanıtım programında konuştu. Erdoğan rakibi Muharrem İnce'nin gündeme getirdiği 'AKP'yi kurmadan önce Fethullah Gülen'le görüştü' iddialarına ilişkin 'Benim hayatımda belediye başkanlığı dönemimde, 2 veya 3 kere görüşmem olmuştur. Partinin kuruluşuyla asla. O kim ki soracağım. Cezaevinden sonra biz halkımıza gittik.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/gulen-erdogan_16_9_1527593790.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogan-istanbulda-27-2437107/"]

"HEPSİNİN ORTAK VAADİ ERDOĞAN'I İNDİRMEK"

"Bugüne kadar yaptığımı hizmetler gelecek 5 yılda yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Biz laf üstüne laf, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. Biz Türkiye'yi büyütmenin, ekonomimizi kalkındırmanın derdindeyiz. Muhalefetin adayları ne vaat ediyor? Koskoca bir hiç. Hepsinin de ortak vaadi; Tayyip Erdoğan'ı indirmek. Hepsinin ortak derdi Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Bunlar devletçi, bunların devletçi kafaları var. Bunlar özel sektörün güçlenmesini istemezler. Bay Kemal'in aday olmamasının sebebi kazanamayacağını biliyor. Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz, siz bu milletle oyun mu oynuyorsunuz? İşte çift başlılık olmasın diye başkanlık sistemini getirdik."

[caption id="attachment_2437738" align="alignnone" width="880"]erdogan-miting-corlu Erdoğan Çorlu mitingi sırasında Muharrem İnce'nin kendisi hakkında daha önce yaptığı bir konuşmayı gösterdi.[/caption]

İNCE'NİN GÖRÜNTÜSÜ EKRANA YANSITILDI

Erdoğan, miting sırasında projelerini göstermek için kullandığı dev ekrana Muharrem İnce'nin kendisi hakkında daha önce yaptığı bir açıklamayı yansıttı ve görüntüler üzerinde İnce'yi eleştirdi.