Erdoğan şunları söyledi;

“Tarsus’a son derece modern bir hastane kazandırıyoruz. Mersin Devlet Hastanesi ile biz kendimizi ispat etmedik mi? Bu önemli yatırımın Tarsus’a hayırlı olmasını dilerim. Tarsus’a bir üniversite sözü vermiştik, yerine getirdik. İmzamdan çıktı. YÖK çalışmalarını tamamladıktan sonra yine bana gönderecek, rektör atamalarını imzaladıktan sonra yatırımlara başlayacağız. Böylece Tarsus sınıf atlayacak sınıf. Tarsus Üniversitesi'nin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Demokratik haklar ve özgürlükler konusunda sessiz bir devrime imza attık. Ekonomide Türkiye’yi 36 milyar dolardan 162 milyar dolara çıkardık.

CHP biz gelince onları yıkacağız diyor.  Öbürü biz satacağız diyor. Hatırlayın birinci köprüyü rahmetli Demirel yapmıştı. O zamanki komünistler ne diyordu? Biz birinci köprüyü satacağız diyordu. Arkasında oldukları partiler ne diyordu biz bunları satacağız diyordu. Rahmetli Özal da 'satamazsınız' diyordu. Çünkü ikinci köprü için de aynı şeyi söylediler. Satamazsınız dedi. Ne oldu, neyi satıyorsunuz ya? Neyi yıkıyorsun ya? Neyi kaldırıyorsun ya? Bu millet sizi mezara gömer mezara... Şimdi tutmuş çıkmış bu Bay İnce, çok da ince değil ya, geometrik olarak söylüyorum. Çıkmış sarayı yıkacakmış. Ya senin genel başkanın da aynı şeyleri söyledi. Sonra kuzu kuzu saraya geldi. Ama sen saraya gelme fırsatını da bulamayacaksın. Çünkü oraya gelmek milletin feraseti ile olur."