Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün AK Parti grup toplantısına katıldı. Davutoğlu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oturdu. Erdoğan'ın diğer yanında da Başbakan Binali Yıldırım var.


BİRLİKTE GELDİ

Erdoğan, TBMM’ye geldiğinde Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu karşıladı. Grup salonuna da birlikte yürüdüler. Davutoğlu, salonda Erdoğan’ın sol tarafında oturdu. Sağ tarafta ise Başbakan Yıldırım yer aldı. Davutoğlu’nun oturduğu koltuğa genelde grup başkanvekillerinden bir isim veya genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı oturuyordu.

3 SAATLİK GÖRÜŞME

22 Mayıs 2016’da Başbakanlık görevinden istifa eden Davutoğlu, uzun bir süre grup toplantılarına katılmadı. Hatta Erdoğan’ın milletvekilleriyle yaptığı gruplar halindeki son görüşmeye davetli olduğu halde gitmedi. Geçen hafta Erdoğan, Davutoğlu’yla Cumhurbaşkanlığı makamında 3 saate yakın görüştü.

[old_news_related_template title="Erdoğan: ÖSO, tıpkı Kuvayi Milliye güçleri gibi..." desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP grup toplantısında partililere hitaben bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada ÖSO unsurları ile ilgili eleştirilere cevap verdi. Erdoğan, 'Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) terör örgütü değil, kendi vatanlarını savunan içinde her meşrepten her inançtan etnik kökenden bulunan insanın bulunduğu milli yapıdır. Tıpkı Kuvayi Milliye güçleri gibi sivil bir oluşumdur' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/erdogan-1-5.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akp-grup-toplantisi-40-2195319/"]

[old_news_related_template title="Ahmet Davutoğlu Silivri'de" desc="Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğu, darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 34 kişinin şehit olduğu olaylara ilişkin 143 sanığın yargılandığı davayı izlemek üzere Silivri'ye gitti. Davutoğlu, duruşma salonu girişinde açılan dev Türk bayrağı önünde vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Davutoğlu daha sonra duruşmayı izlemek üzere salona girdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/ad.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ahmet-davutoglu-silivride-2193745/"]