Son dakika! Yurdu bugün etkisi altına alacak olan yağışlı hava dalgası İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Mersin, Adana ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde ve Şırnak'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı havayla beraber hava sıcaklıklarının ise iç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji'nin yayınladığı son dakika uyarısı şu şekilde; Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Mersin ve Adana çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde ve Şırnak'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur şeklinde olması beklendiğinden, yaşanabilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

CUMA YURDUN YARISINA KAR GELİYOR!

Perşembe günü sıcaklık değerlerinin önemli şekilde düşmesi ve cuma günü yurdun büyük bölümünün kar yağışı yaşaması bekleniyor. Kar özellikle iç ve doğu bölgeleri etkileyecek.

son-dakika-kar-haberleri

İL İL HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN