Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet gazetesinin binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Törene, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören de katıldı. Aydın Doğan, Devir teslim töreninde kürsüye gelerek konuşmasını yaptı.

Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Ben gemiyi kazasız, belasız limana yanaştırdım. Önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım. Artık heyecanlanmıyorum. Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?" dedi.

AYDIN DOĞAN ŞİRKETLERİN SATIŞ SÜRECİNİ BÖYLE ANLATTI:




"DEMİRÖREN BUGÜN YARIN ADAMLARINI GÖNDERİR"


Aydın Doğan ve Yıldırım Demirören'in ortak açıklamalarının ardından bir kez daha kürsüye çıkan Doğan, "Hürriyet'in yasal satışı bir ay kadar daha sürecek. Bu sürede sorumluluk bizim üzerimizde olacak. Bunun bilgisini vereyim. Ancak diğer tüm şirketler için Sayın Demirören uygun gördüğü çalışma arkadaşlarını bugün yarın yönlendirir" dedi.

DEMİRÖREN AİLESİ DOĞAN MEDYA CENTER'DA


Bünyesinde Hürriyet ve Posta gazeteleri ile CNN Türk, Kanal D gibi televizyon kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu'nu 1.1 milyar dolara satın alan Erdoğan Demirören'in, Bağcılar'da bulunan Doğan Medya Center'ı ziyareti başladı.

Demirören Ailesi yeni medya binasını ziyaret ettiler. Demirören Ailesi yeni medya binasını ziyaret ettiler.