Erzurum’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan ve daha sonra yaklaşık 100 kişinin karıştığı bıçaklı, sopalı kavgada 1’i polis 5 kişi yaralandı. Kavgaya karışan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

[old_news_related_template title="Karı-koca kavgası alarmı! Sefaköy'de başladı Halkalı'da sürdü..." desc="Sefaköy'de yolda karşılaşan eski karı-koca arasında başlayan kavga, Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne taştı. Hastane önündeki silah sesleri paniğe neden olurken, olay yerine gelen polis ekipleri 4 şüpheliyi gözaltına aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/kanuni-hastanesi-google_16_9_1526987535.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kari-koca-kavgasi-alarmi-sefakoyde-basladi-halkalida-surdu-2422805/"]

Olay iftar sonrası Erzurum’un Aziziye ilçesi Ilıca semtinde meydana geldi.  Alınan bilgiye göre, aralarında yer meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup berberde karşı karşıya geldi. Sözlü başlayan tartışma kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. 2 kişinin bıçaklanarak yaralandığı olayın ardından kavgayı haber alan şüphelilerin yakınları olay yerine akın etti. Yaklaşık 100 kişilik iki taraftan da şüpheli yeniden kavgaya tutuşurken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olaya ilk müdahale eden ekipten kafasına sandalye darbesi alan 1 polis yaralandı.

[caption id="attachment_2438315" align="alignnone" width="880"]Foto: İHA Foto: İHA[/caption]

Toplamda 1’i polis 5 kişinin yaralandığı olaya çevik kuvvet polisleri ve TOMA ile müdahale edildi.

Kavgaya karışan çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri Ilıca semtinde geniş güvenlik tedbiri alırken yeni bir olaya sebebiyet verilmemesi için tedbirler sürdürülüyor. İHA