Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay Çırçır Mahallesi Park Sokak'ta 4 Temmuz günü saat 04.00 sıralarında yaşandı.

Sabaha karşı evine giden 49 yaşındaki Harun S. Park Sokak'ta vale olarak çalıştığı öğrenilen İsmet Çakmak (26) ve beraberindeki 3 kişiyle tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Kavga esnasında Harun S., İsmet Çakmak'ı bıçaklarken Osman K.'yi de yaraladı. Kendisi de yaralanan Harun S. olay yerinden uzaklaşırken, Ercan Çakmak'ın arkadaşları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen İsmet Çakmak kurtarılamazken, Osman K. ise tedavi altına alındı. Şüpheli Harun S.'nin de yaralandığı bilgisini alan ekipler, çevre hastanelerdeki polis ekiplerine bilgi verdi. Yapılan kısa süreli çalışmanın ardından şüpheli Harun S. tedavi için gittiği Şişli Etfal Hastane'sinde gözaltına alındı.

Tedavisinin ardından emniyette sorguya alınan Harun S.'nin çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Harun S. tutuklandı.