Galatasaray Medipol Başakşehir maçı şampiyonluk mücadelesi için dört takım için de büyük önem taşıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş üç puan alarak rakipleri Galatasaray ve Başakşehir'den en birinin puan kaybedeceği haftada iki takımın berabere kalmasını bekleyecek. Haberimizden Galatasary Başakşehirr maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorularının yanıtlarını öğrenebilirsiniz. İşte dev mücadelenin saati ve kanalı...

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında 15 Nisan Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Galatasaray Başakşehir maçı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.



59 puanla rakibinin iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan turuncu-lacivertliler, bu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği de geride bırakmak istiyor. Abdullah Avcı yönetiminde özellikle son yıllarda yükselen bir grafik çizen İstanbul ekibi, bu başarısını sarı-kırmızılı takım karşısında da sürdürmenin peşinde.

20. RANDEVU

İki takım Süper Lig’deki 20. randevularına çıkıyor. Galatasaray bu maçların dokuzunu kazanırken, Başakşehir altı galibiyet elde etti. 4 Karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Ligde evinde oynadığı son 16 maçında da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, ilk yarıdaki maçı deplasmanda 5-1 kaybetmişti.

Stat: Türk Telekom Stadyumu

Saat: 19.00

Hakem: Halil Umut Meler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis

M.Başakşehir: Volkan, Clichy, Epureanu, Attamah, Caiçara, Mossoro, Emre, Mahmut, Visca, Arda, Adebayor



GALATASARAY'A İÇERDE RAHAT YOK

Başakşehir, deplasmanda Galatasaray’a karşı oynadığı son üç karşılaşmadan 2 beraberlik, 1 galibiyet çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz sezonun 10. haftasında sarı-kırmızılılara konuk olan Avcı’nın takımı, Jan Olde Riekerink’in başında bulunduğu Galatasaray’ı Mehmet Batdal ve Yalçın Ayhan’ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti.

2015-2016 sezonunda ise 23. haftada Aslan ile 3-3 berabere kalan turuncu-lacivertliler, bir önceki sezon da sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılmıştı.