Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray Beşiktaş maçı heyecan dorukta. Galatasaray Beşiktaş derbisi saati geldiği anda ile tüm yurtta hayat duracak. Herkes derbi heyecanına tanık olmak için ekran karşısına geçecek. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Şampiyonluk yarışında dengeleri değiştirebilecek Galatasaray Beşiktaş maçı ligin kilit karşılaşması olacak. Şampiyonluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkacak iki takımda teknik direktörler deneyimleri ile ön plana çıkacak. Peki Galatasaray Beşiktaş derbisiz ne zaman, saat kçata, hangi kanalda?

Tüm taraftarların sabırsızlıkla beklediği GS BJK derbisi 29 Nisan Pazar günü oynanacak. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Beşiktaş'ı ağırlayacak. 29 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş maçı, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.



Siyah-beyazlıların derbiyi kaybetmesi halinde şampiyonluk şansı neredeyse kaybolacak. Sarı-kırmızılılar ise derbiyi kazanıp liderlik koltuğunu bırakmadan şampiyon olmanın peşinde.

İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Nagatomo, Fernando, Donk, Rodrigues, Belhanda, Feghouli, Gomis

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Tolgay, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş



ORANLAR BELLİ OLDU

Süper Lig’de bitime 4 hafta kala iddaa, şampiyonluk yarışı adına çok kritik olan Galatasaray Beşiktaş maçında favori olarak ev sahibi Galatasaray’ı gösterdi.

Derbide sarı kırmızılıların galibiyetine 2,05’lik oran açıldı. Beşiktaş’ın galibiyetine verilen oran ise 2,55 olarak belirlendi. Kritik maçta beraberlik oranı ise 3,10 oldu.



343. RANDEVU

Galatasaray ile Beşiktaş rekabeti 22 Ağustos 1924 yılında Taksim Stadı'nda oynanan maçla başladı. O müsabakayı siyah-beyazlılar, 2-0 kazandı. İki takım arasındaki rekabette bugüne kadar 342 kez karşılaştı.

Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, 120 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 109 kez rakibini mağlup etti. 113 müsabakada ise beraberlik çıktı. Galatasaray'ın 480 golüne Beşiktaş 451 ile karşılık verdi.