Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bugün 22:00'da TT Arena Stadı'nda oynanacak. 5 yıl sonra yeniden Fatih Terim ile Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Galatasaray Lokomotiv Moskova karşısında seyircisinin desteği ile maçı kazanmak istiyor. Gün boyunca yaşanan "Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda" krizi Bein Sports Haber ve Bein Sports 1 kanallarını maçı yayınlayacağını açıklaması ile çözüldü. Peki, Bein Sports frekansı ayarı nasıl yapılır? Galatasaray Lokomotiv Moskova saat kaçta?

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA!

Galatasaray Türk Telekom Arena’da bu akşam 22.00’de Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Maçı İtalyan hakem G. Rocchi yönetecek. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını BeinSports Haber ile BeinSports HD 1 şifresiz ve naklen yayınlayacak.



BEİN SPORTS HABER FREKANS BİLGİLERİ

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾



GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA İLK 11

Galatasaray 11: Muslera, Linnes, Donk, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Emre Akbaba, Belhanda, Eren

Lokomotiv Moskova 11: Guilherme, Ignatyev, Kverkvelia, Corluka, Höwedes, Idowu, Miranchuk, Denisov, Krychowiak, Manuel Fernandes, Farfan.

depophoto-galatasaray

BEİN SPORTS DİGİTURK’TE KAÇINCI KANALDA?

beIN Sports Haber, Digiturk’te 83. kanaldan izlenebiliyor.

Not: beIN Sports Haber Tivibu ve D-Smart platformlarında bulunmuyor…



GALATASARAY MAÇINA İTALYAN HAKEM

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın D Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 18 Eylül Salı günü oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak.

İki sezon aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, iki sezon aradan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi’nde 2015-2016 sezonunda boy gösteren sarı-kırmızılı takım, 2016-2017’de cezası nedeniyle Avrupa kupalarında yer alamamıştı. Galatasaray, geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç’in Östersunds ekibine elenmişti.



FATİH TERİM'LE 5 YIL SONRA

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk haftasında yarın Rusya’nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde tam 5 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında maça çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, tarihinin en önemli başarılarını yaşadığı 65 yaşındaki teknik adam idaresinde Avrupa’daki son maçını yine UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadı.

Türk Telekom Stadı’nda 17 Eylül 2013’te İspanya’nın Real Madrid ekibi ile yapılan karşılaşmayı Galatasaray 6-1 kaybederken, Fatih Terim bir süre sonra görevinden ayrıldı.

Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz sezonun ortasında dördüncü kez teknik direktörlük koltuğuna oturduğu sarı-kırmızılı takımı Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa taşıdı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde doğrudan katılma hakkı kazanan Galatasaray, Lokomotiv Moskova karşılaşmasıyla Fatih Terim idaresinde Avrupa kupalarında 5 yıl (bin 827 gün) sonra maç yapacak.

depophotos_16113566

GALATASARAY'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ UYARISI

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı futbol takımının Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda yapacağı maç öncesinde taraftarlarına uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Lokomotiv Moskova maçında taraftarların takımın yanında yer alacağına, çeşitli saha, seyirci ve istenmeyen olaylara sebebiyet vermeyeceğine yürekten inanıldığı belirtildi.

Açıklamada, UEFA Tahkim Kurulu tarafından, 3 Şubat 2015’te Galatasaray’a verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasının 5 yıl için ertelendiği ve bu süre zarfında kulübün başka bir ceza alması halinde erteleme kararının kalkacağı hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu bağlamda yurt içinde ve yurt dışında oynayacağımız maçlarda istenmeyen olaylara sebebiyet verilmemesi kulübümüz açısından son derece önemlidir. Büyük Galatasaray taraftarına, her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti göstererek dünyaya örnek olacak bir yaklaşımla takımımızı destekleyeceği için şimdiden teşekkür ederiz."