Şampiyonlar Ligi D grubunda Galatasaray Schalke 04 takımını ağırlıyor. Serdar, Emre, Henry, Fernando ve Feghouli’nin sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayan Galatasaray'da ilk 11; Muslera, Linnes, Ozan, Maicon, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Sinan, Rodrigues, Eren şeklinde olacak. Sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak isteyen Galatasaray'da taraftarların bir diğer merak konusu ise “Galatasaray Schalke maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda” sorusu oldu. İşte, Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hakkında detaylar…

GALATASARAY SCHALKE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Lig'i Galatasaray Schalke 04 maçı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma ilk 2 Şampiyonlar Ligi maçında olduğu gibi yine Bein Sports ekranlarından yayınlanacak. Bir diğer merak konusu olan Galatasaray Schalke 04 maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak sorusuna resmi olarak bir açıklamama gelmemesine rağmen şifreli olarak yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.



GALATASARAY SCHALKE 04 İLK 11

Galatsaray: Muslera, Linnes, Ozan, Maicon, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Sinan, Rodrigues, Eren

Schalke: Nübel, Caligiui, Sané, Nastasic, Mendyl, Stambouli, Rudy, Embolo, Serdar, Konoplyanka, Uth

fatih-terim_16_9_1539978370

GALATASARAY 100. GALİBİYET PEŞİNDE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman temsilcisi Schalke 04 ile oynayacağı maça Avrupa'daki 100. galibiyetini almak için çıkacak. Sarı-kırmızılılar bugüne kadar Avrupa’da oynadığı 273 müsabakada 99 galibiyet, 103 mağlubiyet ve 71 beraberlik aldı.Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın sahasında saat 22.00’de Almanya’nın Schalke takımı karşı karşıya gelecek. Grupta geri kalan 2 müsabakada sarı-kırmızılılar, 3 puanla 3 sırada yer alırken, Schalke ise 4 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor.