Sultangazi’ye bağlı Yunus Emre Mahallesi’ndeki bir markette genç çift bir süre normal müşteri gibi markette gezindi. Kasaya doğru yaklaşan genç kadın, market kasiyerini oyaladığı esnada sevgilisi ise doğrultup pompalı tüfekle bir el ateş etti. Daha sonra kasadaki 535 lira parayı alan çift kiraladıkları lüks araçla olay yerinden uzaklaştı.

İNTERNET KAFEDE GÖZALTINA ALINDILAR


Yapılan ihbar üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler şüphelilerin Gaziosmanpaşa’da bir internet kafeye gittiklerini tespit etti. Yapılan operasyonla şüpheliler Murat A. (30) ve Neslihan A. (23) gözaltına alındı.

[caption id="attachment_2666023" align="aligncenter" width="1200"]FOTO:SÖZCÜ FOTO:SÖZCÜ[/caption]

7 AYRI SUÇTAN ARANMASI ÇIKTI

Yapılan araştırmada şüphelilerin kaçtığı aracın kiralık olduğu belirlenirken içerisinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda kullanılan silahla birlikte yakalanan şüphelilerden Murat A.’nın uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık ve korsan ürün satmak olmak üzere çeşitli suçlardan kaydının ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU SATIN ALMIŞLAR

Emniyetteki ifadeleri alınan şüphelilerin, çaldıkları paralarla uyuşturucu aldıkları ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

gasp33GÜPE GÜNDÜZ GASP ETTİLER

Öte yandan şüphelilerin ortaya çıkan kamera görüntülerinde markete sarmaş dolaş halde girişleri ve kasiyer kadına silah doğrulttuğu anlar görülüyor.

[old_news_related_template title="Polis yıldızları bağımlılar için harekete geçti" desc="İstanbul Polisi Esenyurt’taki uyuşturucu bağımlıları ile ilgili sosyal bir sorumluluk projesini hayata geçirdi. “Polis Yıldızı” isimli çalışmada ekipler, uyuşturucu kullanıcılarını bağımlılıktan kurtarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Polis Yıldızı timindeki kahramanlarının uyuşturucudan kurtardığı ve normal hayatına dönen eski 2 bağımlı yaşadıklarını ‘SÖZCÜ’ye anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/esenyurt_16_9_1538814420.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/polis-yildizlari-bagimlilar-icin-harekete-gecti-2665462/"]