Adana'nın Feke ilçesindeki bir ilkokulda ücretli öğretmenlik yapan Erdoğan K. ile Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde bir inşaat firmasında çalışan Gülay Mübarek, iddiaya göre iki yıl önce ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışıp, görüşmeye başladı. İddiaya göre iki hafta sonra Gülay Mübarek, ilişkiyi bitirme kararı aldı.

 

Ayrıldıktan sonra genç kadının peşini bırakmayan Erdoğan K., sosyal medya üzerinden ölüm ve tecavüz tehdidinde bulunmaya başladı. Gülay Mübarek'in şikayeti ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle Erdoğan K., ücretli öğretmenlik görevinden alındı. Buna rağmen tehditlerini sürdürdüğü öne sürülen Erdoğan K. hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı da yakalama kararı çıkarttı. Bunun üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi Adana'nın Kozan ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette sorgusu tamamlanan Erdoğan K., adliyeye sevk edildi. Erdoğan K.'nin SEGBİS aracılığıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vereceği öğrenildi.

resimid_4652532

[old_news_related_template title="Sosyal medyada tacizcisi, Kozan'da yakalandı" desc="Hatay'da yaşayan 29 yaşındaki Gülay M.'yi iki yıldır sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddia edilen 44 yaşında Erdoğan K., Adana'nın Kozan ilçesinde yakalandı. Zanlının gözaltına alınmasının ardında da sosyal medyadan tehdit mesajları devam etti. 'Öldün sen' isimli bir Twitter kullanıcısından Gülay Mübarek'e gelen tehdit dolu mesajların ardından Mübarek, Twitter hesabınndan 'Kendi bitti akrabaları başladı. O akrabalar ben 2 yıldır o adamı durdurun sonu kötü olacak diye yardım isterken nerdeydi? Bu bir ihbardır?' diyerek kendisine gönderilen yeni tehdit mesajlarının görüntülerini paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/taciz-1_16_9_1519765478.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sosyal-medyada-tacizcisi-kozanda-yakalandi-2253213/"]

ERDOĞAN'A HAKARATTEN TUTUKLANDI

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla  nöbetçi mahkemeye sevk edilen Erdoğan K., genç kızı tehdit suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yazışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Erdoğan K., Kozan Cezaevi'ne gönderildi.

AJANSLAR

[old_news_related_template title="Kadınlar, ölümle tehdit edilen Gülay Mubarek için ayakta!" desc="Hatay’da yaşayan Gülay Mübarek, iki ay görüştükten sonra ilişkisini sonlandırmak istediği E.K. tarafından ölümle tehdit ediliyor. Kadınlar, sosyal medyada işlem yapılması için polisi göreve çağırıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/gulaymubarek_16_9_1519731361.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/kadinlar-olumle-tehdit-edilen-gulay-mubarek-icin-ayakta/"]